• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • кожени портмонета

Резултати за

Кожени портмонета

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. SONNEN-LEDER GMBH

    Германия

    Предприятието SONNEN-LEDER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Дребни изделия на кожената галантерия, Кожени портмонета, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Пътуване - принадлежности, Дребни изделия на кожената галантерия, Кожени портмонета, Чанти, куфарчета и дамски чанти, и Пътуване - принадлежности. Седалището му е в/ъв Bodman-Ludwigshafen, Германия.

  2. BANUX WARENHANDEL ONLINE SHOP INH. RENATE BANASZAK

    Германия

    Предприятието BANUX WARENHANDEL ONLINE SHOP INH. RENATE BANASZAK, e Разпространител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Дребни изделия на кожената галантерия, Кожени портмонета, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Кожи и кожухарство, Дребни изделия на кожената галантерия, Кожени портмонета, и Чанти, куфарчета и дамски чанти. Седалището му е в/ъв Sonnenbühl, Германия.

  3. COLIN’S – TASCHEN FÜR MODERNE NOMADEN

    Германия

    Предприятието COLIN’S – TASCHEN FÜR MODERNE NOMADEN, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Дребни изделия на кожената галантерия, Кожени портмонета, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Кожи и кожухарство, Дребни изделия на кожената галантерия, Кожени портмонета, и Чанти, куфарчета и дамски чанти. Седалището му е в/ъв Walldorf, Германия.

  4. CUT LEDER-SERVICE WALTER GECK

    Германия

    Предприятието CUT LEDER-SERVICE WALTER GECK, e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожухарство. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи за мебелното обзавеждане, Дребни изделия на кожената галантерия, Кожени портмонета, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Кожи за мебелното обзавеждане, Дребни изделия на кожената галантерия, Кожени портмонета, и Чанти, куфарчета и дамски чанти. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  5. HERO HESSE GMBH

    Германия

    Предприятието HERO HESSE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Кожи за мебелното обзавеждане, Дребни изделия на кожената галантерия, Кожени портмонета, Кожи и кожухарство, Кожи за мебелното обзавеждане, Дребни изделия на кожената галантерия, и Кожени портмонета. Седалището му е в/ъв Althengstett, Германия.