• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • коркови плочи и облицовки

Резултати за

Коркови плочи и облицовки

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. SACHVERSTÄNDIGENBÜRO REINKE REINKE

    Германия

    Предприятието SACHVERSTÄNDIGENBÜRO REINKE REINKE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коркови плочи и облицовки. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Измерване и регулиране на налягането - уреди и инструменти, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Груб строеж, Довършителни работи, Измерване и регулиране на налягането - уреди и инструменти, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Malsch, Германия.

  2. PROMEDA

    Германия

    Предприятието PROMEDA, e Производител, и работи в сферата на Коркови плочи и облицовки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. KWG KORK-IMPORT-VERTRIEB WOLFGANG GÄRTNER GMBH

    Германия

    Предприятието KWG KORK-IMPORT-VERTRIEB WOLFGANG GÄRTNER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Корк - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Коркови плочи и облицовки, и Коркови плочи и облицовки. Седалището му е в/ъв Schönau, Германия.

  4. NABO-KORK VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието NABO-KORK VERTRIEBS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Корк - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Коркови плочи и облицовки, и Коркови плочи и облицовки. Седалището му е в/ъв Erlenbach, Германия.

  5. LUCO NATURBAUSTOFFE UND KORKZENTRUM GMBH

    Германия