• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • малки металически части

Резултати за

Малки металически части

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. ELEKTRO-GINER GMBH

    Германия

    Предприятието ELEKTRO-GINER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електродомакински уреди - малки уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Компоненти и части за малки електродомакински уреди, и Компоненти и части за малки електродомакински уреди. Седалището му е в/ъв Rheinau, Германия.

  2. ERNST & HELMUT MÜLLER BAUGESCHÄFT OHG

    Германия

    Предприятието ERNST & HELMUT MÜLLER BAUGESCHÄFT OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електродомакински уреди - малки уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Компоненти и части за малки електродомакински уреди, и Компоненти и части за малки електродомакински уреди. Седалището му е в/ъв Dornstetten, Германия.

  3. CHD CONTAINER-HANDEL DENKINGEN

    Германия

    Предприятието CHD CONTAINER-HANDEL DENKINGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Denkingen, Германия.

  4. ELEKTRO-THOMA INH. WOLFGANG BRECHLIN

    Германия

  5. BTR NETCOM GMBH

    Германия

    Предприятието BTR NETCOM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електричество - компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Blumberg, Германия.