• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • манекени

Резултати за

Манекени

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. MANNEQUIN-ARTS

    Германия

    Предприятието MANNEQUIN-ARTS, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Магазини - подреждане, Манекени, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Магазини - подреждане, и Манекени. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. SCHWAB'S GMBH

    Германия

    Предприятието SCHWAB'S GMBH, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за текстилната промишленост, Магазини - подреждане, Манекени, Внос-износ - мебелно обзавеждане, Пластмаси - изделия за текстилната промишленост, Магазини - подреждане, Манекени, и Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  3. MUCKLE MANNEQUINS E. K.

    Германия

    Предприятието MUCKLE MANNEQUINS E. K., e Производител, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Манекени, и Манекени. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. DELIGHT MODELS

    Германия

    Предприятието DELIGHT MODELS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Агенции за манекени. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  5. ROTHCHILD FOTOMODELLAGENTUR GMBH

    Германия

    Предприятието ROTHCHILD FOTOMODELLAGENTUR GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Агенции за манекени. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.