• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • машини за чистене на пътищата

Резултати за

Машини за чистене на пътищата

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. ALFRED KÄRCHER VERTRIEBS-GMBH

    Германия

    Предприятието ALFRED KÄRCHER VERTRIEBS-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини за чистене на пътищата. Седалището му е в/ъв Winnenden, Германия.

  2. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The foundation stone for our medium-sized family company was laid down by our two founding company directors Manfred and Thomas Eckardt. In 2002, we celebrated our company's anniversary; 25 years of standing for reliability, good service, continuity and growth. In mid 2001, our Company Director Manfred Eckardt died. Shortly afterwards his son Thomas Eckardt unexpectedly also died, upon which our management changed in mid 2002. Mrs. Beate Eckardt was the new Managing Director of the company from then on (March 2002 until May 2005). Since 1st June 2005, Mr. Axel Eckardt has been the Managing Director of the company. Eckardt & Sohn GmbH and will continue to run the company as before. Eckardt & Sohn operates locally as well as globally. The broad range of our services and our many years of experience mean we can satisfy any customer's specific requests.

  3. FARGER & JOOSTEN, MASCHINENBAU, GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието FARGER & JOOSTEN, MASCHINENBAU, GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Hohentengen, Германия.

  4. ZAWISCHKA APPARATEBAU ZVA GMBH

    Германия

  5. KLAUS BINNINGER

    Германия

    Предприятието KLAUS BINNINGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Breisach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHREYER GMBH

    Германия

    Предприятието SCHREYER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени сушилни машини и центрофуги, и Промишлени сушилни машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Gerabronn, Германия.

  2. TRENT LAUNDRY SYSTEMS GMBH

    Германия

  3. EVT EDELSTAHL-VERARBEITUNGS-TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието EVT EDELSTAHL-VERARBEITUNGS-TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Перални и химическо чистене - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Murrhardt, Германия.

  4. MAYER & CIE. GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MAYER & CIE. GMBH & CO. KG, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  5. GEOS TEXTILMASCHINEN-COMPUTER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GEOS TEXTILMASCHINEN-COMPUTER GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dotternhausen, Германия.

  1. KARSTEN FÜNFSTÜCK

    Германия

    Предприятието KARSTEN FÜNFSTÜCK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Großerlach, Германия.

  2. EBERHARD WAGNER

    Германия

    Предприятието EBERHARD WAGNER, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  1. SAXONIA UMFORMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SAXONIA UMFORMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  2. ECKS

    Германия

    Предприятието ECKS, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Довършителни работи, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  3. IMPULS APPARATEBAU JÄGER & SOHN GMBH

    Германия

    Предприятието IMPULS APPARATEBAU JÄGER & SOHN GMBH, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Wiernsheim, Германия.

  4. SCHMITT REINIGUNGSMASCHINEN

    Германия

    Предприятието SCHMITT REINIGUNGSMASCHINEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. HAGSPIEL & DOBLER GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието HAGSPIEL & DOBLER GMBH & CO.KG, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  6. KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  7. NAEHMASCHINEN- UND HANDARBEITS-CENTRUM ZIMMERER GMBH

    Германия

    Предприятието NAEHMASCHINEN- UND HANDARBEITS-CENTRUM ZIMMERER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  8. OSKAR DILO MASCHINENFABRIK KG

    Германия

    Предприятието OSKAR DILO MASCHINENFABRIK KG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Перални и химическо чистене - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Eberbach, Германия.

  1. LEIFHEIT AG

    Германия

    Предприятието LEIFHEIT AG, e Производител, и работи в сферата на Скелета и стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлена кинкалерия, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Zuzenhausen, Германия.

  2. AJP UMWELTREINIGUNGS-GMBH

    Германия

    Предприятието AJP UMWELTREINIGUNGS-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Gundelfingen, Германия.

  3. LINDENMANN GMBH + CO PRÄZISIONSFERTIGUNG KG

    Германия

  4. CONTRADE GMBH

    Германия

    Предприятието CONTRADE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Довършителни работи, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Bad Schönborn, Германия.

  5. MEMMINGER-IRO GMBH

    Германия

    Предприятието MEMMINGER-IRO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Dornstetten, Германия.

  6. NÄHMASCHINEN-SERVICE KRAUS & PARTNER GMBH

    Германия

    Предприятието NÄHMASCHINEN-SERVICE KRAUS & PARTNER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  7. LAB PRO LTD.

    Германия

  8. FONG'S EUROPE GMBH

    Германия

    Предприятието FONG'S EUROPE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Michelbach An Der Bilz, Германия.

  9. GEWATEX GMBH

    Германия

    Предприятието GEWATEX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zwiefalten, Германия.

  10. SCHOTT & MEISSNER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

    Германия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Машини за чистене на пътищата

Брой резултати

347 Фирми