• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • научноизследователска деиност - уреди

Резултати за

Научноизследователска деиност - уреди

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. SCHÄFER GMBH BEHÄLTERUND APPARATEBAU

    Германия

    Предприятието SCHÄFER GMBH BEHÄLTERUND APPARATEBAU, и работи в сферата на Научни уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Научноизследователска дейност - уреди, и Научноизследователска дейност - уреди. Седалището му е в/ъв Bad Wimpfen, Германия.

  2. DATAPHYSICS INSTRUMENTS GMBH

    Германия

    Предприятието DATAPHYSICS INSTRUMENTS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Научноизследователска дейност - уреди, Измервателни уреди и инструменти, Научни уреди и инструменти, Научноизследователска дейност - уреди, Измервателни уреди и инструменти, humidity, gravity, ph, conductivity and viscosity measuring instruments, и Научни уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  3. MEDIAGNOST GESELLSCHAFT FÜR FORSCHUNG UND HERSTELLUNG VON DIAGNOSTIKA GMBH

    Германия

    Предприятието MEDIAGNOST GESELLSCHAFT FÜR FORSCHUNG UND HERSTELLUNG VON DIAGNOSTIKA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Научни уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Научноизследователска дейност - уреди, и Научноизследователска дейност - уреди. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  4. DIPL.-ING. HEINZ WAGNER

    Германия

    Предприятието DIPL.-ING. HEINZ WAGNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  5. HERBERT PATSCH

    Германия

    Предприятието HERBERT PATSCH, e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INGENIEURBÜRO MALIGE

    Германия

    Предприятието INGENIEURBÜRO MALIGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Muggensturm, Германия.

  2. SCHÜRLE VERMESSUNG GBR

    Германия

    Предприятието SCHÜRLE VERMESSUNG GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  3. MARTIN GRAF

    Германия

    Предприятието MARTIN GRAF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Walldorf, Германия.

  4. TERRACONDATA

    Германия

    Предприятието TERRACONDATA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Сигнализация - системи и инсталации, Радари и радионавигация, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Сигнализация - системи и инсталации, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Ispringen, Германия.

  5. QMESS GMBH

    Германия

    Предприятието QMESS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Проектантски бюра - ПГС, Геодезисти - научноизследователски бюра, Измерване и регулиране на налягането - уреди и инструменти, Репрография - машини и техника, Проектантски бюра - ПГС, Геодезисти - научноизследователски бюра, и Измерване и регулиране на налягането - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Riedlingen, Германия.

  1. GERST-GEOMATIK INGENIEUR GMBH

    Германия

    Предприятието GERST-GEOMATIK INGENIEUR GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  2. POPADENTSCHUK & PARTNER INGENIEUR-GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

  1. LUTZ WARTUNGEN

    Германия

    Предприятието LUTZ WARTUNGEN, e Разпространител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Охрана и безопасност - услуги, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Промишлени научноизследователски бюра, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Охрана и безопасност - услуги, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Промишлени научноизследователски бюра, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Ebersbach, Германия.

  2. UTE WACKER

    Германия

    Предприятието UTE WACKER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Контрол и регулиране - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Контрол и регулиране - уреди и инструменти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Rheinmünster, Германия.

  3. BÜRO FÜR VERMESSUNGSWESEN, ÖFFENTLICH BESTELLTER VERMESSUNGSINGENIEUR

    Германия

    Предприятието BÜRO FÜR VERMESSUNGSWESEN, ÖFFENTLICH BESTELLTER VERMESSUNGSINGENIEUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Сигнализация - системи и инсталации, Радари и радионавигация, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Сигнализация - системи и инсталации, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  4. VERMESSUNGSBÜRO MARKUS GEBAUER & MARKUS MANSER

    Германия

    Предприятието VERMESSUNGSBÜRO MARKUS GEBAUER & MARKUS MANSER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Радари и радионавигация, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  5. INGENIEURBÜRO WIELAND

    Германия

    Предприятието INGENIEURBÜRO WIELAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Контрол и регулиране - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Контрол и регулиране - уреди и инструменти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Sachsenheim, Германия.

  6. PATSCH + WILHELM

    Германия

    Предприятието PATSCH + WILHELM, e Разпространител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  7. BARAL INGENIEUR CONSULT GMBH

    Германия

    Предприятието BARAL INGENIEUR CONSULT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  8. KURZMANN ÖFFENTLICH BESTELLTER VERMESSUNGSINGENIEUR

    Германия

    Предприятието KURZMANN ÖFFENTLICH BESTELLTER VERMESSUNGSINGENIEUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Сигнализация - системи и инсталации, Радари и радионавигация, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Сигнализация - системи и инсталации, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  1. INOBATEC GMBH

    Германия

    Предприятието INOBATEC GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  2. GEOINFORMATIK KEUERLEBER GMBH

    Германия

    Предприятието GEOINFORMATIK KEUERLEBER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Радари и радионавигация, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Wendlingen, Германия.

  3. B + K VERTRIEB FÜR ANTRIEBSTECHNIK UND MASCHINENELEMENTE GMBH

    Германия

    Предприятието B + K VERTRIEB FÜR ANTRIEBSTECHNIK UND MASCHINENELEMENTE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Контрол и регулиране - уреди и инструменти, Промишлени научноизследователски бюра, Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, Контрол и регулиране - уреди и инструменти, Промишлени научноизследователски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Westhausen, Германия.

  4. TRIGEO INGENIEUR- UND VERMESSUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието TRIGEO INGENIEUR- UND VERMESSUNGSGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  5. GEOMETRIKA, KNOLL-RENZ GBR

    Германия

    Предприятието GEOMETRIKA, KNOLL-RENZ GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  6. WOLF ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието WOLF ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Промишлени научноизследователски бюра, Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Промишлени научноизследователски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  7. WINDISCH-ING - BERATUNG MASCHINENSICHERHEIT STUTTGART -

    Германия

    Предприятието WINDISCH-ING - BERATUNG MASCHINENSICHERHEIT STUTTGART -, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Маркиране - различни изделия, Качествен контрол и сертификати, Промишлени научноизследователски бюра, Информатика - софтуер, Маркиране - различни изделия, Качествен контрол и сертификати, и Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. VERMESSUNGSBÜRO INTERMESS

    Германия

    Предприятието VERMESSUNGSBÜRO INTERMESS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Радари и радионавигация, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Heubach, Германия.

  9. INGENIEURBÜRO WEESE & ZUBER GMBH

    Германия

    Предприятието INGENIEURBÜRO WEESE & ZUBER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Nußloch, Германия.

  10. BURGER · SEITZ - VERMESSUNG - GEOINFORMATION - ÖFFENTLICH BESTELLTE VERMESSUNGSINGENIEURE

    Германия

    Предприятието BURGER · SEITZ - VERMESSUNG - GEOINFORMATION - ÖFFENTLICH BESTELLTE VERMESSUNGSINGENIEURE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Научноизследователска деиност - уреди

Брой резултати

39 Фирми

Категория