• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации

Резултати за

Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. KAUTZ VORRICHTUNGSBAU GMBH

    Германия

    Предприятието KAUTZ VORRICHTUNGSBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - събиране и рециклиране, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пневматични тръби - системи, Пластмаси - събиране и рециклиране, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пневматични тръби - системи, и hydraulic cylinders. Седалището му е в/ъв Willstätt-Legelshurst, Германия.

  2. FRANK METALLHANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието FRANK METALLHANDELS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  3. ZSCHERNITZ KUNSTSTOFFRECYCLING U. HANDEL UG & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZSCHERNITZ KUNSTSTOFFRECYCLING U. HANDEL UG & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  4. RILLING KANAL-+CONTAINERSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието RILLING KANAL-+CONTAINERSERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Довършителни работи, Пътен транспорт, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Довършителни работи, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Haiterbach, Германия.

  5. THM RECYCLING SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието THM RECYCLING SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Сортиране на отпадъци - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Сортиране на отпадъци - машини и техника, и Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WISSMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WISSMANN GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Пътен транспорт, Суровини за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  2. DR. BERNHARD BURGER AG

    Германия

    Предприятието DR. BERNHARD BURGER AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  3. PETER SCHUMACHER TRANSPORTE, INHABER ANDREAS SCHUMACHER E.K.

    Германия

    Предприятието PETER SCHUMACHER TRANSPORTE, INHABER ANDREAS SCHUMACHER E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, Пътен транспорт, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Gernsbach, Германия.

  4. MMG MÜLLER-MÜLL WERTSTOFF-UND RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието MMG MÜLLER-MÜLL WERTSTOFF-UND RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Околна среда - услуги, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Bad Krozingen, Германия.

  5. TREMMEL

    Германия

    Предприятието TREMMEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Кофи за боклук, контейнери за отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Кофи за боклук, контейнери за отпадъци, и Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  1. KORN

    Германия

    Предприятието KORN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Engstingen, Германия.

  2. SCHWÄBISCHE METALLVERWERTUNG GMBH

    Германия

    Предприятието SCHWÄBISCHE METALLVERWERTUNG GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Пътен транспорт, Суровини за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  1. RECYCLING- UND ENTSORGUNGSZENTRUM LADENBURG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието RECYCLING- UND ENTSORGUNGSZENTRUM LADENBURG GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Рециклиране - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Heddesheim, Германия.

  2. REMONDIS GMBH

    Германия

    Предприятието REMONDIS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Dossenheim, Германия.

  3. ORTENAUER BAUSCHUTT-RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието ORTENAUER BAUSCHUTT-RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, Довършителни работи, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Appenweier, Германия.

  4. LOGO LOGISTIK-GEMEINSCHAFT-ENTSORGUNG GMBH

    Германия

    Предприятието LOGO LOGISTIK-GEMEINSCHAFT-ENTSORGUNG GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Пътен транспорт, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, Нефтени горива и добавки, Пътен транспорт, Международни куриерски служби, и Посредник по международни превози. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. KARL LEO WIESER

    Германия

    Предприятието KARL LEO WIESER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Engen, Германия.

  6. ISI PLASTICS GMBH

    Германия

    Предприятието ISI PLASTICS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Рециклиране - машини и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Haigerloch, Германия.

  7. SCHROTT-ZILLI GMBH

    Германия

    Предприятието SCHROTT-ZILLI GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, Суровини за строителството, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  8. G.U.T. GOEMA GMBH

    Германия

    Предприятието G.U.T. GOEMA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Изпитателни съоръжения, Радари и радионавигация, Пътен транспорт, Изпитване на изделия и материали, Изпитателни съоръжения, Радари и радионавигация, Пътен транспорт, и Изпитване на изделия и материали. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. RTI RECYCLING TECHNOLOGY INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието RTI RECYCLING TECHNOLOGY INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. MICHAEL T. LAUSTER

    Германия

    Предприятието MICHAEL T. LAUSTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пътен транспорт, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  3. HAPART MEDIZINAL- ENTSORGUNG GMBH

    Германия

    Предприятието HAPART MEDIZINAL- ENTSORGUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  4. AREC ABFALL RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието AREC ABFALL RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Engstingen, Германия.

  5. BÜRCK ROHSTOFFHANDEL UND RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието BÜRCK ROHSTOFFHANDEL UND RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Рециклиране - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Achern, Германия.

  6. INAST ABFALLBESEITIGUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието INAST ABFALLBESEITIGUNGSGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Околна среда - услуги, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  7. GEIDER GMBH

    Германия

    Предприятието GEIDER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, Довършителни работи, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Walldürn, Германия.

  8. KURZ ENTSORGUNG GMBH

    Германия

    Предприятието KURZ ENTSORGUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  9. ALBERT HUG FUHR- UND BAGGERBETRIEB INH. RUDOLF HUG E.K.

    Германия

    Предприятието ALBERT HUG FUHR- UND BAGGERBETRIEB INH. RUDOLF HUG E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Довършителни работи, Пясъци и чакъли, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Schopfheim, Германия.

  10. VEOLIA UMWELTSERVICE SÜD GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието VEOLIA UMWELTSERVICE SÜD GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации

Брой резултати

143 Фирми