• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • отливки от специални и качествени стомани

Резултати за

Отливки от специални и качествени стомани

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. SBV STAHLTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SBV STAHLTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Стоманолеярство, Сурови и специални чугуни, Отливки от специални и качествени стомани, Стомани, Стоманолеярство, Сурови и специални чугуни, и Отливки от специални и качествени стомани. Седалището му е в/ъв Oedheim, Германия.

  2. BACH & KURZ GMBH

    Германия

    Предприятието BACH & KURZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Отливки от специални и качествени стомани, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Сурови и специални чугуни, Отливки от специални и качествени стомани, Алуминий и сплави, и Леене на алуминий. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  3. FRITZ FISCHER GMBH, METALLGUßWERK

    Германия

    Предприятието FRITZ FISCHER GMBH, METALLGUßWERK, e Производител, и работи в сферата на Специални стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Отливки от специални и качествени стомани, Сурови и специални чугуни, Отливки от специални и качествени стомани, и Сурови и специални чугуни. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  4. PMM 3D-SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието PMM 3D-SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Отливки от специални и качествени стомани. Седалището му е в/ъв Remseck Am Neckar, Германия.

  5. ODINWERK MASCHINENFABRIK UND GIEßEREI HORST RÖGLER KG

    Германия