• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • памук - нишки и прежди

Резултати за

Памук - нишки и прежди

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. NOGA EFFEKTGARN GMBH

    Германия

    Предприятието NOGA EFFEKTGARN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Памук - нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Тъкани, Текстилни нишки и прежди, Памук - нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Wurmlingen, Германия.

  2. SCHOELLER SÜSSEN GMBH

    Германия

  3. KARL SCHÖLLER GARNVERTRETUNGEN

    Германия

  4. HANS-FERDINAND GRUPP

    Германия

    Предприятието HANS-FERDINAND GRUPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Памук - влакна, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Мъжки дрехи, Памук - влакна, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Donzdorf, Германия.

  5. SEIDENBANDWEBEREI SÄCKINGEN GMBH

    Германия

    Предприятието SEIDENBANDWEBEREI SÄCKINGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстилни нишки и прежди. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени и синтетични нишки и прежди, и Изкуствени и синтетични нишки и прежди. Седалището му е в/ъв Bad Säckingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ANDREAS HOFFMANN

    Германия

    Предприятието ANDREAS HOFFMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Тъкани, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Engstingen, Германия.

  2. NYLSTAR GMBH

    Германия

    Предприятието NYLSTAR GMBH, и работи в сферата на Текстилни нишки и прежди. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени и синтетични влакна, Изкуствени и синтетични нишки и прежди, Изкуствени и синтетични влакна, и Изкуствени и синтетични нишки и прежди. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. AHR GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието AHR GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Естествени текстилни влакна, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Еластични нишки и тъкани, Естествени текстилни влакна, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, и Еластични нишки и тъкани. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  4. HERMANN TEXTILHANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието HERMANN TEXTILHANDELS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и artificial and synthetic spun yarns and threads. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  5. ARAMEX GARNE GMBH

    Германия

    Предприятието ARAMEX GARNE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстилни нишки и прежди. Освен това развива дейност и в сферата на Вълна - нишки и прежди, и Вълна - нишки и прежди. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  1. SYNFIL INH. HANS ODENWÄLDER

    Германия

    Предприятието SYNFIL INH. HANS ODENWÄLDER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени и синтетични влакна, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Тъкани, Изкуствени и синтетични влакна, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  2. JURENKA ENTERPRISE GMBH

    Германия

    Предприятието JURENKA ENTERPRISE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Технически текстил, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и Технически текстил. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

  1. HÖSCHELE GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието HÖSCHELE GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Текстилни нишки и прежди. Освен това развива дейност и в сферата на Естествени текстилни нишки и прежди, и Естествени текстилни нишки и прежди. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

  2. FILTRATION TESTING EQUIPMENT & SERVICES GMBH

    Германия

    Предприятието FILTRATION TESTING EQUIPMENT & SERVICES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстилни нишки и прежди. Освен това развива дейност и в сферата на Технически текстилни нишки, и Технически текстилни нишки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. SENCI´S MANNHEIMER NÄHCENTER

    Германия

    Предприятието SENCI´S MANNHEIMER NÄHCENTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. REINHOLD BLICKLE E.K.

    Германия

    Предприятието REINHOLD BLICKLE E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Технически текстил, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и Технически текстил. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  5. ARTECS GMBH

    Германия

    Предприятието ARTECS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Технически текстил, Тъкани, Текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Технически текстил, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

Намерете оферта за