• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пасмантерия- бродерия и тюл

Резултати за

Пасмантерия- бродерия и тюл

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG

    Германия

    Предприятието ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Облекло - машини и техника за индустрията, Тъкани, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

  2. ZWEIGART & SAWITZKI GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZWEIGART & SAWITZKI GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани, и packing. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  3. CALLIDUS MEDIA UG

    Германия

    Предприятието CALLIDUS MEDIA UG, e Разпространител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски дрехи, Пасмантерия, бродерия и тюл, Видове спорт - принадлежности, Физкултура и гимнастика - уреди и съоръжения, Дамски дрехи, Пасмантерия, бродерия и тюл, Видове спорт - принадлежности, и Физкултура и гимнастика - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Meckenbeuren, Германия.

  4. CD-W CORPORATE DESIGN WEAR INH. PETER ALTRICHTER

    Германия

    Предприятието CD-W CORPORATE DESIGN WEAR INH. PETER ALTRICHTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Пасмантерия, бродерия и тюл, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Крайна обработка на текстилни тъкани, Пасмантерия, бродерия и тюл, Набор, фотонабор и фотогравиране, и Печатане. Седалището му е в/ъв Bopfingen, Германия.

  5. GEHRING HANDELSWARE&INTERNETSERVICE

    Германия

    Предприятието GEHRING HANDELSWARE&INTERNETSERVICE, e Разпространител, и работи в сферата на Пилони за знамена. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Пасмантерия, бродерия и тюл, Набор, фотонабор и фотогравиране, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Пасмантерия, бродерия и тюл, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Marbach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STICKEREI HORST ADLHARDT

    Германия

    Предприятието STICKEREI HORST ADLHARDT, e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Пасмантерия, бродерия и тюл, Набор, фотонабор и фотогравиране, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Пасмантерия, бродерия и тюл, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Bitz, Германия.

  2. ALEXANDRA SOLOWSKI

    Германия

    Предприятието ALEXANDRA SOLOWSKI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Пасмантерия, бродерия и тюл, Тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Пасмантерия, бродерия и тюл. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. SYSTEM SPORT GMBH

    Германия

    Предприятието SYSTEM SPORT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Дамски дрехи, Пасмантерия, бродерия и тюл, Набор, фотонабор и фотогравиране, Щамповане на текстилни тъкани, Дамски дрехи, Пасмантерия, бродерия и тюл, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Munderkingen, Германия.

  4. HAKRO GMBH

    Германия

    Предприятието HAKRO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Пасмантерия, бродерия и тюл, Дамски дрехи, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Schrozberg, Германия.

  5. GLÜCKSBAND ROTH GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GLÜCKSBAND ROTH GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Облекло - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Етикети и знаци на производителя, облекло, Пасмантерия, бродерия и тюл, Етикети и знаци на производителя, облекло, и Пасмантерия, бродерия и тюл. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  1. SCHÄFER TEXTIL PRODUKTIONS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието SCHÄFER TEXTIL PRODUKTIONS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл, и Пасмантерия, бродерия и тюл. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  2. DOTEX WIRKWAREN GMBH

    Германия

    Предприятието DOTEX WIRKWAREN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Donaueschingen, Германия.

  1. GERTEX TEXTIL GMBH

    Германия

    Предприятието GERTEX TEXTIL GMBH, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

  2. SPEIDEL GMBH

    Германия

    Предприятието SPEIDEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Bodelshausen, Германия.

  3. MATTES & AMMANN GMBH & CO. KG FABRIKEN FEINER MASCHENSTOFFE

    Германия

    Предприятието MATTES & AMMANN GMBH & CO. KG FABRIKEN FEINER MASCHENSTOFFE, e Производител, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Meßstetten, Германия.

  4. BUNTWIRKEREI GUSTAV GÖNNER GMBH & CO.

    Германия

    Предприятието BUNTWIRKEREI GUSTAV GÖNNER GMBH & CO., e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл, Дълги и къси чорапи, Пасмантерия, бродерия и тюл, и Дълги и къси чорапи. Седалището му е в/ъв Riedlingen, Германия.

  5. SCHIESSER AG

    Германия

    Предприятието SCHIESSER AG, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

  6. GESCHWISTER BURGER KUNSTSTICKEREIANSTALT

    Германия

    Предприятието GESCHWISTER BURGER KUNSTSTICKEREIANSTALT, e Производител, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Седалището му е в/ъв Munderkingen, Германия.

  7. FINDEISEN GMBH

    Германия

    Предприятието FINDEISEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  8. WILHELM WACKER

    Германия

    Предприятието WILHELM WACKER, e Производител, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Седалището му е в/ъв Althütte, Германия.

  1. CARL NEFF KUNSTSTICKEREI E.K. INH. HERMANN MANALL

    Германия

    Предприятието CARL NEFF KUNSTSTICKEREI E.K. INH. HERMANN MANALL, e Производител, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  2. MÄNNEL TEXTILE-ABZEICHEN KRAICHTAL GMBH

    Германия

    Предприятието MÄNNEL TEXTILE-ABZEICHEN KRAICHTAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Седалището му е в/ъв Kraichtal, Германия.

  3. ROYALIN GMBH

    Германия

    Предприятието ROYALIN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Седалището му е в/ъв Laufenburg, Германия.

  4. DAUTEL GMBH

    Германия

    Предприятието DAUTEL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Седалището му е в/ъв Herbolzheim, Германия.

  5. TRICOSI GMBH

    Германия

    Предприятието TRICOSI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  6. E. KIENLE & SOHN GMBH & CO

    Германия

    Предприятието E. KIENLE & SOHN GMBH & CO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. GERALDINE MASCHENWARE GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

    Германия

  8. LEINENWEBEREI PAUL HECHLER GMBH WÄSCHEFABRIK-BETTENFABRIK

    Германия

  9. ROBERT BUTZ HÄKEL- UND RASCHELWIRKEREI GMBH

    Германия

  10. K. JETTER + I. HERTER GMBH & CO. KG MASCHENSTOFFE

    Германия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно