• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмаси - изделия за транспортната промишленост

Резултати за

Пластмаси - изделия за транспортната промишленост

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. DEUSCHLE KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието DEUSCHLE KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за транспортната промишленост. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. TTW

    Германия

    Предприятието TTW, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за транспортната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Stretch wrap. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. HANS HAGEMANN GMBH

    Германия

    Предприятието HANS HAGEMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за транспортната промишленост, и Пластмаси - изделия за транспортната промишленост. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

  4. MSSL POLYMERS GMBH

    Германия

    Предприятието MSSL POLYMERS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за транспортната промишленост, и Пластмаси - изделия за транспортната промишленост. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  5. FREITEC KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието FREITEC KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за транспортната промишленост, и Пластмаси - изделия за транспортната промишленост. Седалището му е в/ъв Rudersberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RKT KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието RKT KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за транспортната промишленост, и Пластмаси - изделия за транспортната промишленост. Седалището му е в/ъв Köngen, Германия.

  2. WARO NORMTEILE GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието WARO NORMTEILE GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за транспортната промишленост, и Пластмаси - изделия за транспортната промишленост. Седалището му е в/ъв Dauchingen, Германия.

  3. URALAN GMBH & CO. KUNSTSTOFFVERARBEITUNG KG

    Германия

    Предприятието URALAN GMBH & CO. KUNSTSTOFFVERARBEITUNG KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за електронната промишленост, и Пластмаси - изделия за електронната промишленост. Седалището му е в/ъв Münsingen, Германия.

  4. DASTEX VERWALTUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието DASTEX VERWALTUNGS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за текстилната промишленост, и Пластмаси - изделия за текстилната промишленост. Седалището му е в/ъв Muggensturm, Германия.

  5. GRAF-PLASTIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието GRAF-PLASTIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за електронната промишленост, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Екструзия на каучук и пластмаса, Пластмаси - изделия за електронната промишленост, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Екструзия на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  1. H. MAIER GMBH, KABEL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK

    Германия

    Предприятието H. MAIER GMBH, KABEL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за електронната промишленост, Наем на промишлени съоръжения, Пластмаси - изделия за електронната промишленост, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Gammertingen, Германия.

  2. KKS KURT KNEIßLER GMBH

    Германия

  1. JONEK GMBH

    Германия

    Предприятието JONEK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за мебелната промишленост, и Пластмаси - изделия за мебелната промишленост. Седалището му е в/ъв Pfedelbach, Германия.

  2. KURT RAISSLE

    Германия

    Предприятието KURT RAISSLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за електронната промишленост, Спортни инсталации, Басейни - инсталации и съоръжения, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за електронната промишленост, Спортни инсталации, и Басейни - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. ALLFORM BAUTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ALLFORM BAUTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Wolpertshausen, Германия.

  4. PLASEL DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието PLASEL DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Langenargen, Германия.

  5. KLETTBAND TECHNIK SCHULTZ UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието KLETTBAND TECHNIK SCHULTZ UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Профилирани изделия от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - изделия за строителството, Профилирани изделия от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Waldenbuch, Германия.

  6. DRESS - BAG PRODUKTION ROLAND WEIHBRECHT E.K.

    Германия

    Предприятието DRESS - BAG PRODUKTION ROLAND WEIHBRECHT E.K., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Тънки пластмасови покрития, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Тънки пластмасови покрития, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  7. JOMA-POLYTEC KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието JOMA-POLYTEC KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Пластмаси - медицински изделия, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, и Пластмаси - медицински изделия. Седалището му е в/ъв Bodelshausen, Германия.

  8. HERMANN HESS KUNSTSTOFFVERARBEITUNG E.K.

    Германия

  1. HEINZ HENGSTELER

    Германия

    Предприятието HEINZ HENGSTELER, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  2. RSG KUNSTSTOFF-RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието RSG KUNSTSTOFF-RECYCLING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  3. E. REICHERT GMBH

    Германия

    Предприятието E. REICHERT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. LUHPP - LUSTIG HIGH PERFORMANCE PLASTICS

    Германия

    Предприятието LUHPP - LUSTIG HIGH PERFORMANCE PLASTICS, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  5. CHRISTIAN KNÜLL

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN KNÜLL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Höpfingen, Германия.

  6. PRESTAMO GMBH

    Германия

    Предприятието PRESTAMO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Walldürn, Германия.

  7. FUKAN PLASTICS GMBH

    Германия

    Предприятието FUKAN PLASTICS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Полимери. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Tamm, Германия.

  8. WEBER KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието WEBER KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Полимери. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  9. WILKES KUNSTSTOFFE GMBH, STANDORT HEILBRONN

    Германия

    Предприятието WILKES KUNSTSTOFFE GMBH, STANDORT HEILBRONN, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Gundelsheim, Германия.

  10. SIMONE WAGNER

    Германия

    Предприятието SIMONE WAGNER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Denkendorf, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пластмаси - изделия за транспортната промишленост

Брой резултати

72 Фирми