• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмасови материи - машини за индустрията

Резултати за

Пластмасови материи - машини за индустрията

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. HAMANN INDUSTRIETECHNIK-SÜD E.K.

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието HAMANN INDUSTRIETECHNIK-SÜD E.K., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Kirchheim Unter Teck, Германия.

  2. OKUTEC KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

    Германия

    Предприятието OKUTEC KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Erbach, Германия.

  3. MASCHINEN-HANDEL.EU

    Германия

    Предприятието MASCHINEN-HANDEL.EU, e Разпространител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Армирани пластмаси - изливане, Пластмасови материи - машини за индустрията, Леене под налягане на пластмаси - машини, Армирани пластмаси - изливане, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Schwaigern/stetten, Германия.

  4. KAMA PACKAGING GMBH#

    Германия

    Предприятието KAMA PACKAGING GMBH#, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на thermoforming machines, extrusion, и vacuum thermoforming. Седалището му е в/ъв Lossburg, Германия.

  5. BRAUN GMBH

    Германия

    Предприятието BRAUN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Magstadt, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHMIDT & HEINZMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SCHMIDT & HEINZMANN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  2. ADOMA GMBH

    Германия

    Предприятието ADOMA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Technical moulding of plastic parts, Plastic parts, Пластмасови материи - машини за индустрията, и Promotional items and products made from plastic. Седалището му е в/ъв Wangen Im Allgäu, Германия.

  3. ASMOPLAST ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието ASMOPLAST ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на moulding of plastic materials, construction of moulds for plastic materials, injection moulding of plastics, и quick prototyping. Седалището му е в/ъв Endingen, Германия.

  4. NEUBAUER GMBH KUNSTSTOFFBEARBEITUNGEN

    Германия

    Предприятието NEUBAUER GMBH KUNSTSTOFFBEARBEITUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Murr, Германия.

  5. KISSEL + WOLF GMBH

    Германия

    Предприятието KISSEL + WOLF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Сериграфия, Щамповане на текстилни тъкани, Сериграфия, chemical adhesives, hydropolishing machines for industrial cleaning, и Щамповане на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  1. HANS ARNOLD GMBH

    Германия

    Предприятието HANS ARNOLD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Формоване на каучук - машини, Plastic parts, Plastic parts for the automobile industry, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Mühlhausen, Германия.

  2. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Термично моделиране на пластмаси - машини, Термично моделиране на пластмаси - машини, thermoforming machines, packing machines, и brioche moulds. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  1. ARBURG GMBH + CO KG

    Германия

    Предприятието ARBURG GMBH + CO KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Plastics manufacturing, additives for plastic materials, и automation robotics. Седалището му е в/ъв Loßburg, Германия.

  2. ELRINGKLINGER AG

    Германия

    Предприятието ELRINGKLINGER AG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнителни съединения, Cylinder heads, Уплътнителни съединения, Cases, и high performance plastics. Седалището му е в/ъв Dettingen/erms, Германия.

  3. KIND-TEC

    Германия

    Предприятието KIND-TEC, e Разпространител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучук и пластмаса - преработване, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Пластмасови материи - машини за индустрията, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Wernau, Германия.

  4. DS-FASERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието DS-FASERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Grosselfingen, Германия.

  5. PICOPLAST

    Германия

    Предприятието PICOPLAST, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Waldkirch, Германия.

  6. HAWO GERÄTEBAU GMBH

    Германия

    Предприятието HAWO GERÄTEBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  7. SINA-KLISCHEE GMBH

    Германия

    Предприятието SINA-KLISCHEE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Печат и набор - машини и техника, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Möglingen, Германия.

  8. KUNSTSTOFFBAUTECHNIK GRESS GMBH

    Германия

    Предприятието KUNSTSTOFFBAUTECHNIK GRESS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Deißlingen, Германия.

  1. LUHPP - LUSTIG HIGH PERFORMANCE PLASTICS

    Германия

    Предприятието LUHPP - LUSTIG HIGH PERFORMANCE PLASTICS, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  2. PRK GMBH

    Германия

    Предприятието PRK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Формоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за керамичното производство, Форми за пластмасови материи и каучук, Ръчни инструменти, Пластмасови материи - машини за индустрията, Форми за керамичното производство, Форми за пластмасови материи и каучук, Ръчни инструменти, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Illmensee, Германия.

  3. PEX VAKUUMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието PEX VAKUUMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Horb, Германия.

  4. LA FONTAINE INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието LA FONTAINE INTERNATIONAL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  5. HANSA BRANDSCHUTZGERÄTE- UND ANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието HANSA BRANDSCHUTZGERÄTE- UND ANLAGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Пластмасови материи - машини за индустрията, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Schriesheim, Германия.

  6. WETEC FASERVERBUNDBAUTEILE

    Германия

    Предприятието WETEC FASERVERBUNDBAUTEILE, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  7. VOESTALPINE POLYNORM GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието VOESTALPINE POLYNORM GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  8. F. J. PFEFFER FORMENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието F. J. PFEFFER FORMENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Wernau, Германия.

  9. KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Waldkirch, Германия.

  10. KAUPO PLANKENHORN E.K. KAUTSCHUK & POLYURETHANE

    Германия

    Предприятието KAUPO PLANKENHORN E.K. KAUTSCHUK & POLYURETHANE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Формоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за керамичното производство, Форми за пластмасови материи и каучук, Ръчни инструменти, Пластмасови материи - машини за индустрията, Форми за керамичното производство, Форми за пластмасови материи и каучук, Ръчни инструменти, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Spaichingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пластмасови материи - машини за индустрията

Брой резултати

115 Фирми

Категория