• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмасови съединители за тръби и маркучи

Резултати за

Пластмасови съединители за тръби и маркучи

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. ORBITALUM TOOLS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието ORBITALUM TOOLS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за формоване, Дискови ножове, Обработващи машини за рязане с трион, Пластмасови съединители за тръби и маркучи, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  2. WÖKU KUNSTSTOFF- UND METALLVERARBEITUNGS-GMBH

    Германия

    Предприятието WÖKU KUNSTSTOFF- UND METALLVERARBEITUNGS-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови съединители за тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмасови съединители за тръби и маркучи. Седалището му е в/ъв Ottersweier, Германия.

  3. KHG WARNECKE GMBH

    Германия

    Предприятието KHG WARNECKE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови съединители за тръби и маркучи, и Пластмасови съединители за тръби и маркучи. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. SCHLAUCH-VERTRIEB BONI GMBH

    Германия

    Предприятието SCHLAUCH-VERTRIEB BONI GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Гумени тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Маркучи и тръби от пластмасова материя, и Маркучи и тръби от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  5. EBA PNEUMATIC GMBH

    Германия

    Предприятието EBA PNEUMATIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Вътрешни гуми, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Маркучи и тръби от пластмасова материя, Каучук - изделия, Вътрешни гуми, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Маркучи и тръби от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Schwaikheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BINDER & WÖHRLE GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието BINDER & WÖHRLE GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Повдигане - техника и аксесоари, Каучук - изделия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Маркучи и тръби от пластмасова материя, Повдигане - техника и аксесоари, Каучук - изделия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Маркучи и тръби от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Hausach, Германия.

  2. MERLETT DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието MERLETT DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнителни съединения и набивки, Вътрешни гуми, Гумени тръби и маркучи, Маркучи и тръби от пластмасова материя, Уплътнителни съединения и набивки, Вътрешни гуми, Гумени тръби и маркучи, и Маркучи и тръби от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

Филтри

Резултати за

Пластмасови съединители за тръби и маркучи

Брой резултати

7 Фирми