• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пристанища и пристанищни услуги

Резултати за

Пристанища и пристанищни услуги

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. HAFENVERWALTUNG KEHL - KÖRPERSCHAFT DES ÖFFENTLICHEN RECHTS

    Германия

    Предприятието HAFENVERWALTUNG KEHL - KÖRPERSCHAFT DES ÖFFENTLICHEN RECHTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Речен транспорт, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, Международни куриерски служби, Речен транспорт, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, и Международни куриерски служби. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  2. SPEDITION KÜBLER GMBH

    Германия

    Предприятието SPEDITION KÜBLER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, Международно пренасяне, Международни куриерски служби, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, Международно пренасяне, и Международни куриерски служби. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. WILLI MÜLLER

    Германия

    Предприятието WILLI MÜLLER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, Международни куриерски служби, Докове и складове, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, Международни куриерски служби, и Докове и складове. Седалището му е в/ъв Weißbach, Германия.

  4. MODULASI MODULARE LADUNGSSICHERUNGSSYSTEME

    Германия

    Предприятието MODULASI MODULARE LADUNGSSICHERUNGSSYSTEME, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ремъци за повдигане и подреждане на товари. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Технически текстил за транспортния отрасъл, Производство на въжета и връв, Пристанища и пристанищни услуги, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Технически текстил за транспортния отрасъл, Производство на въжета и връв, и Пристанища и пристанищни услуги. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  5. PROAIR-CHARTER-TRANSPORT GMBH EXECUTIVE CHARTER & LOGISTICS

    Германия

    Предприятието PROAIR-CHARTER-TRANSPORT GMBH EXECUTIVE CHARTER & LOGISTICS, и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пристанища и пристанищни услуги, и Пристанища и пристанищни услуги. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.