• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пробиване и рязане на стоманобетон

Резултати за

Пробиване и рязане на стоманобетон

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. DIAMANT BOHR- UND TRENN GMBH

    Германия

    Предприятието DIAMANT BOHR- UND TRENN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и рязане на стоманобетон, Зидария - строителни работи, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пробиване и рязане на стоманобетон, Зидария - строителни работи, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  2. DIAMANTBOHR GMBH

    Германия

    Предприятието DIAMANTBOHR GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и рязане на стоманобетон, Зидария - строителни работи, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пробиване и рязане на стоманобетон, Зидария - строителни работи, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Steinen, Германия.

  3. DIAMANTKERNBOHRTECHNIK JÜRGEN BAUER

    Германия

    Предприятието DIAMANTKERNBOHRTECHNIK JÜRGEN BAUER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Пробиване и рязане на стоманобетон, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Груб строеж, Пробиване и рязане на стоманобетон, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Möckmühl, Германия.

  4. BETONBOHRSERVICE ZAKA INH. KATARINA ZAKA

    Германия

    Предприятието BETONBOHRSERVICE ZAKA INH. KATARINA ZAKA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и рязане на стоманобетон, Зидария - строителни работи, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пробиване и рязане на стоманобетон, Зидария - строителни работи, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  5. DBS DIAMANTBOHREN- UND SÄGEN GMBH

    Германия

    Предприятието DBS DIAMANTBOHREN- UND SÄGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Пробиване и рязане на стоманобетон, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Груб строеж, Пробиване и рязане на стоманобетон, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Durmersheim, Германия.