• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • бидони от пластмасова материя

Резултати за

Бидони от пластмасова материя

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. RIXIUS AG

    Германия

    Verified by europages badge

    Rixius AG is one of the leading manufacturers and retailers of glass packaging, plastic and tin plate in Germany. We supply glass bottles, plastic bottles, cans and much more. Our product portfolio of bottles, cans and buckets is rounded off with a range of suitable accessories that includes lids, caps, industrial sprayers, pumps, dispensers, etc. Our bottles and cans can be printed and labelled in house according to individual requirements. As a manufacturer and distribution partner, as well as due to the large scope of the market, we can manufacture products of optimum quality and price for our customers.

  2. PLASTIKPACK GMBH + CO. KG FRANCE

    Германия

  3. S O R G - PLASTIK - GMBH

    Германия

    Предприятието S O R G - PLASTIK - GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Кутии от пластмасова материя, Пластмасови материи - домашни артикули, Кутии от пластмасова материя, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Lorch, Германия.

  4. ERNST HERZOG GMBH

    Германия

    Предприятието ERNST HERZOG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Резервоари от пластмасова материя, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Резервоари от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Grenzach-Wyhlen, Германия.

  5. ISB OBERFLAECHENTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието ISB OBERFLAECHENTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Облицовки от пластмасова материя, Довършителни работи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Облицовки от пластмасова материя, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Jungingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BETEC-BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BETEC-BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, и Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Eggenstein-Leopoldshafen, Германия.

  2. AMS METALLBESCHICHTUNG GMBH

    Германия

    Предприятието AMS METALLBESCHICHTUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, и Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Schwaigern, Германия.

  3. UNIPLAST KNAUER GMBH

    Германия

    Предприятието UNIPLAST KNAUER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Кутии от пластмасова материя, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Кутии от пластмасова материя, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Dettingen, Германия.

  4. LAGUNA GMBH

    Германия

    Предприятието LAGUNA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Шишета и буркани от пластмасова материя, Стъклен амбалаж, Пластмаси - опаковки, Шишета и буркани от пластмасова материя, и Стъклен амбалаж. Седалището му е в/ъв Ingersheim, Германия.

  5. EBA PNEUMATIC GMBH

    Германия

    Предприятието EBA PNEUMATIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Вътрешни гуми, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Маркучи и тръби от пластмасова материя, Каучук - изделия, Вътрешни гуми, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Маркучи и тръби от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Schwaikheim, Германия.

  1. VÖHRINGER ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието VÖHRINGER ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Шишета и буркани от пластмасова материя, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Шишета и буркани от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Lichtenstein, Германия.

  2. ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER

    Германия

    Предприятието ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Тапи и капачки от пластмасова материя, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Тапи и капачки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Winterbach, Германия.

  1. ORANGE-X-PRESS HANDELS- UND VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието ORANGE-X-PRESS HANDELS- UND VERTRIEBS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Шишета и буркани от пластмасова материя, Стъклен амбалаж, Пластмаси - опаковки, Шишета и буркани от пластмасова материя, и Стъклен амбалаж. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  2. BINDER & WÖHRLE GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието BINDER & WÖHRLE GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Повдигане - техника и аксесоари, Каучук - изделия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Маркучи и тръби от пластмасова материя, Повдигане - техника и аксесоари, Каучук - изделия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Маркучи и тръби от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Hausach, Германия.

  3. SWL GMBH

    Германия

Филтри

Резултати за

Бидони от пластмасова материя

Брой резултати

15 Фирми