• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • вътрешни телефони - системи

Резултати за

Вътрешни телефони - системи

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. CAME DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието CAME DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вътрешни телефони - системи. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  2. DATEN SPEZIAL DIENSTLEISTUNGS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието DATEN SPEZIAL DIENSTLEISTUNGS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Информатика - софтуер, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, и Консултантски услуги по вътрешна комуникация. Седалището му е в/ъв Dettenhausen, Германия.

  3. DIENSTLEISTUNGEN DREIZLER

    Германия

    Предприятието DIENSTLEISTUNGEN DREIZLER, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Информационни системи, консултантски услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Emmendingen, Германия.

  4. ONTERA GMBH

    Германия

    Предприятието ONTERA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  5. PROGRAMMIER HIRSCH

    Германия

    Предприятието PROGRAMMIER HIRSCH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Информатика - периферни компютърни устройства, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Информатика - периферни компютърни устройства, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Schliengen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MIDTCON THORSTEN S. SCHMIDT

    Германия

    Предприятието MIDTCON THORSTEN S. SCHMIDT, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Информационни системи, консултантски услуги, Информатика - периферни компютърни устройства, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  2. IBR REUSTLEN + PARTNER GMBH

    Германия

    Предприятието IBR REUSTLEN + PARTNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Langenbrettach, Германия.

  3. GENERIC.DE SOFTWARE TECHNOLOGIES AG

    Германия

    Предприятието GENERIC.DE SOFTWARE TECHNOLOGIES AG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.