• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • гипс и гипсови изделия

Резултати за

Гипс и гипсови изделия

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. FISCHER GMBH

    Германия

    Предприятието FISCHER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, Гипс и гипсови изделия, Груб строеж, Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, и Гипс и гипсови изделия. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  2. ARNO DIRKSEN

    Германия

    Предприятието ARNO DIRKSEN, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, Гипс и гипсови изделия, Тапети, Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, Гипс и гипсови изделия, и Тапети. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  3. KNAUF RIESSLER GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието KNAUF RIESSLER GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Гипс и гипсови изделия, Бичен и обработен дървен материал, и Гипс и гипсови изделия. Седалището му е в/ъв Wolpertshausen, Германия.

  4. STUCK DEKOR STAUB OHG

    Германия

    Предприятието STUCK DEKOR STAUB OHG, e Производител, и работи в сферата на Гипс и гипсови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Гипсовлакнеста плоча и щук, и Гипсовлакнеста плоча и щук. Седалището му е в/ъв Hockenheim, Германия.

  5. HANS RICH KG

    Германия

    Предприятието HANS RICH KG, e Производител, и работи в сферата на Гипс и гипсови изделия. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.