• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • готови ястия и деликатеси

Резултати за

Готови ястия и деликатеси

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR

    Германия

    Предприятието DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени меса. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Замразени готови ястия, Макаронени изделия, Готови ястия и деликатеси, Замразени и дълбоко замразени продукти, Замразени готови ястия, Макаронени изделия, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  2. SHOT ICE

    Германия

    Предприятието SHOT ICE, e Multi-Category, и работи в сферата на Млечни и плодови сладоледи. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Олио и хранителни мазнини, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Замразени и дълбоко замразени продукти, Олио и хранителни мазнини, Готови ястия и деликатеси, и Гастрономия - специалитети. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. LINEA GASTRO GMBH

    Германия

    Предприятието LINEA GASTRO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Риба в консерва, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Риба в консерва, Готови ястия и деликатеси, и Гастрономия - специалитети. Седалището му е в/ъв Badenweiler, Германия.

  4. GREENOMIC

    Германия

    Предприятието GREENOMIC, e Производител, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  5. PUR-NATUR-J.LIEB

    Германия

    Предприятието PUR-NATUR-J.LIEB, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa, Готови ястия и деликатеси, Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари, Домашни мебели, Диетичнa и биологичнa хранa, Готови ястия и деликатеси, Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Sontheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GESCHENK & KORB OHG

    Германия

    Предприятието GESCHENK & KORB OHG, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Прясно месо и пресни домашни птици, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, и Гастрономия - специалитети. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  2. FR. KAISER GMBH · 3 TANNEN-WERK

    Германия

    Предприятието FR. KAISER GMBH · 3 TANNEN-WERK, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Захар, Какао и шоколад, Захарни изделия без шоколад, Готови ястия и деликатеси, Захар, Какао и шоколад, Захарни изделия без шоколад, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  3. SCHNITZER GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието SCHNITZER GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Газирани безалкохолни напитки, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  4. TOK DÖNER CATERING, DURAN TOK

    Германия

    Предприятието TOK DÖNER CATERING, DURAN TOK, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  5. COCKTAILBAR 24

    Германия

    Предприятието COCKTAILBAR 24, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Haßmersheim, Германия.

  1. NATURFÜLLSTOFFE GIENGEN GMBH

    Германия

    Предприятието NATURFÜLLSTOFFE GIENGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Диетичнa и биологичнa хранa, Подправки, Готови ястия и деликатеси, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Диетичнa и биологичнa хранa, Подправки, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Giengen, Германия.

  2. HOTEL-RETAURANT LÖWEN INH. ULLI KELLENBENZ

    Германия

    Предприятието HOTEL-RETAURANT LÖWEN INH. ULLI KELLENBENZ, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Süßen, Германия.

  1. ERNST DAUTEL

    Германия

    Предприятието ERNST DAUTEL, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Bönnigheim, Германия.

  2. HAUSGEMACHT BIO-CATERING E.K.

    Германия

    Предприятието HAUSGEMACHT BIO-CATERING E.K., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Хотел, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, и Хотел. Седалището му е в/ъв Sulzfeld, Германия.

  3. WEINGUT CLAUDIA STRAUB

    Германия

    Предприятието WEINGUT CLAUDIA STRAUB, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Efringen-Kirchen, Германия.

  4. KONRAD SCHLÖR UND MONIKA SCHLÖR

    Германия

    Предприятието KONRAD SCHLÖR UND MONIKA SCHLÖR, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  5. KARL WALTER, HÖLLBERG-BRENNEREI INHABER: DANIEL WALTER E. K.

    Германия

    Предприятието KARL WALTER, HÖLLBERG-BRENNEREI INHABER: DANIEL WALTER E. K., e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Алкохолни и спиртни напитки, Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Oberkirch, Германия.

  6. BADISCH MÄXLE VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието BADISCH MÄXLE VERTRIEBS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Готови ястия и деликатеси, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  7. BRENNEREI WALTER

    Германия

    Предприятието BRENNEREI WALTER, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Ракии, Вина, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Ракии, и Вина. Седалището му е в/ъв Dettingen, Германия.

  8. BRENNEREI GRIMM

    Германия

    Предприятието BRENNEREI GRIMM, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани напитки, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Алкохолни и спиртни напитки, Газирани напитки, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Külsheim, Германия.

  1. ALFRED KRAMER METZGEREI KG

    Германия

    Предприятието ALFRED KRAMER METZGEREI KG, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Hüfingen, Германия.

  2. DIKTA GMBH

    Германия

    Предприятието DIKTA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Хотел, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, и Хотел. Седалището му е в/ъв Schwaigern, Германия.

  3. LANDMETZGEREI & PARTYSERVICE HÄUSSLER E.K.

    Германия

    Предприятието LANDMETZGEREI & PARTYSERVICE HÄUSSLER E.K., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Erbach, Германия.

  4. WOLFGANG LÖFFLER

    Германия

    Предприятието WOLFGANG LÖFFLER, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Staufen, Германия.

  5. REFORM-ÖLMÜHLE HAITERBACH GMBH

    Германия

    Предприятието REFORM-ÖLMÜHLE HAITERBACH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Олио и хранителни мазнини, Готови ястия и деликатеси, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Олио и хранителни мазнини, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Haiterbach, Германия.

  6. WEINGUT ANDREAS MÄNNLE INH. ALFRED MÄNNLE

    Германия

    Предприятието WEINGUT ANDREAS MÄNNLE INH. ALFRED MÄNNLE, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Durbach, Германия.

  7. ULRICH FRITZ

    Германия

    Предприятието ULRICH FRITZ, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  8. MARKUS BÜRGIN

    Германия

    Предприятието MARKUS BÜRGIN, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Готови ястия и деликатеси, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Fischingen, Германия.

  9. KLAUS-MARTIN MARGET

    Германия

    Предприятието KLAUS-MARTIN MARGET, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Heitersheim, Германия.

  10. MATTHIAS KURRLE

    Германия

    Предприятието MATTHIAS KURRLE, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Kernen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно