• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • гранулиране на пластмаси - машини

Резултати за

Гранулиране на пластмаси - машини

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. WEBER ULTRASONICS AG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието WEBER ULTRASONICS AG, e Производител, и работи в сферата на ултразвукови режещи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Ultrasonic components, Consulting for ultrasonic technology, Development of ultrasonic technology, Ultrasonic disintegrators, ultrasound welders, Ultrasonic welding of plastics, Ultrasonic transducers, и Cleaning generators. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  2. S. + E. BRAUN GMBH GERÄTEBAU

    Германия

    Предприятието S. + E. BRAUN GMBH GERÄTEBAU, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  3. HAWO GERÄTEBAU GMBH

    Германия

    Предприятието HAWO GERÄTEBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  4. MOTAN HOLDING GMBH

    Германия

    Предприятието MOTAN HOLDING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  5. WANNER TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието WANNER TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HS-SCHAUMSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието HS-SCHAUMSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Plüderhausen, Германия.

  2. GRAUFF GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GRAUFF GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.

  3. RINCO ULTRASONICS GMBH

    Германия

    Предприятието RINCO ULTRASONICS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, Внос-износ на обработващи машини, Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

  4. LB PRAEGE TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието LB PRAEGE TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на пластмаси - машини, Печат и набор - машини и техника, Щамповане на пластмаси - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  5. GRAEWE GMBH MASCHINENBAU

    Германия

    Предприятието GRAEWE GMBH MASCHINENBAU, e Производител, и работи в сферата на Екструзия на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Екструзия на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Extruded pipes, и machines for working bars, sections and pipes. Седалището му е в/ъв Neuenburg, Германия.

  1. 3DSINT GMBH

    Германия

    Предприятието 3DSINT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Спояване на пластмаси - машини, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Спояване на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Waldbronn, Германия.

  2. MAIER MASCHINENBAU

    Германия

    Предприятието MAIER MASCHINENBAU, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Attenweiler, Германия.

  1. HELIX GMBH

    Германия

    Предприятието HELIX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Екструзия на пластмаси - машини, и Екструзия на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  2. RSG KUNSTSTOFF-RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието RSG KUNSTSTOFF-RECYCLING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  3. BDTRONIC GMBH

    Германия

    Предприятието BDTRONIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дозиране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Термично моделиране на пластмаси - машини, plasma treatment, metal impregnation, Термично моделиране на пластмаси - машини, и resin coating machines. Седалището му е в/ъв Weikersheim, Германия.

  4. CHILIPRINT MATTHIAS WURSTER

    Германия

    Предприятието CHILIPRINT MATTHIAS WURSTER, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Добавки за промишлени багрила, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Леене под налягане на пластмаси - машини, Добавки за промишлени багрила, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. OK-OSKAR KAHLES GMBH

    Германия

    Предприятието OK-OSKAR KAHLES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, и Леене под налягане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Kuppenheim, Германия.

  6. ARBURG GMBH + CO KG

    Германия

    Предприятието ARBURG GMBH + CO KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Plastics manufacturing, additives for plastic materials, и automation robotics. Седалището му е в/ъв Loßburg, Германия.

  7. FERROMATIK MILACRON GMBH

    Германия

    Предприятието FERROMATIK MILACRON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване на каучук - машини, injection moulding of plastics, Формоване на каучук - машини, и moulding of plastic materials. Седалището му е в/ъв Malterdingen, Германия.

  8. BÜHLER GMBH

    Германия

  1. KFB BÜCHERER GMBH & CO PRÄZISIONSFORMENBAU KG

    Германия

  2. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Термично моделиране на пластмаси - машини, Термично моделиране на пластмаси - машини, thermoforming machines, packing machines, и brioche moulds. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  3. HANS ARNOLD GMBH

    Германия

    Предприятието HANS ARNOLD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Формоване на каучук - машини, Plastic parts, Plastic parts for the automobile industry, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Mühlhausen, Германия.

  4. HAKOS PRÄZISIONSWERKZEUGE HAKENJOS GMBH

    Германия

    Предприятието HAKOS PRÄZISIONSWERKZEUGE HAKENJOS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, special machine tools for precision and high precision metalworking, Precision tools, и machines for production and working threads, screws, bolts, nuts and rivets. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  5. SCHÜSSLER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието SCHÜSSLER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Леене под налягане на пластмаси - машини, Пластмасови материи - домашни артикули, и Леене под налягане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  6. DORN SPRITZGUSS GMBH

    Германия

    Предприятието DORN SPRITZGUSS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Обработващи машини за разрязване, Нарязване на стомани и метали, Леене под налягане на пластмаси - машини, Обработващи машини за разрязване, и Нарязване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  7. MST-SWATOCH E.K.

    Германия

    Предприятието MST-SWATOCH E.K., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  8. ESTRA KUNSTSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието ESTRA KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  9. HÖHN DIGITAL SERVICES GMBH

    Германия

    Предприятието HÖHN DIGITAL SERVICES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  10. TKM SPRÜH- UND DOSIERGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието TKM SPRÜH- UND DOSIERGERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Промишлени смазки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Промишлени смазки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Гранулиране на пластмаси - машини

Брой резултати

100 Фирми