• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • домашни шевни машини

Резултати за

Домашни шевни машини

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. OPTOTEXFORM GMBH

    Германия

  2. WEDA ROLAND WERNER GMBH

    Германия

    Предприятието WEDA ROLAND WERNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари, и Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  3. BAHNER MASCHINENHANDELS-GESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието BAHNER MASCHINENHANDELS-GESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Шапкарство - машини и техника, и Шапкарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Weikersheim, Германия.

  4. NÄHTEC L&P GMBH

    Германия

    Предприятието NÄHTEC L&P GMBH, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари, и Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  5. HORN COLLECTION GMBH

    Германия

    Предприятието HORN COLLECTION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари, и Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Rudersberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GRAU-APPARATEBAU GMBH

    Германия

    Предприятието GRAU-APPARATEBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари, и Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Mögglingen, Германия.

  2. KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  3. FR. BREUNINGER GMBH

    Германия

    Предприятието FR. BREUNINGER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели и рафтове за офиса, Фабрично мебелно обзавеждане, Информатика - софтуер, Офисно оборудване - машини и техника, Мебели и рафтове за офиса, Фабрично мебелно обзавеждане, Информатика - софтуер, и Офисно оборудване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Künzelsau, Германия.

  4. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

    Германия

    Предприятието WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, e Производител, и работи в сферата на Електродомакински уреди - малки уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Ножарски изделия за домашно ползване, Метал - прибори за ядене, Професионални кафе-машини, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Ножарски изделия за домашно ползване, и Метал - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Geislingen/steige, Германия.

  5. VID VÖLKER INDUSTRIE DRUCKE

    Германия

    Предприятието VID VÖLKER INDUSTRIE DRUCKE, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  1. IDVA GMBH

    Германия

    Предприятието IDVA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Freiburg Im Breisgau, Германия.

  2. PRE-WE PRODUKTAUSZEICHNUNGSSYSTEME INH. FRANK NIEDERSTÄTTER E. K

    Германия

    Предприятието PRE-WE PRODUKTAUSZEICHNUNGSSYSTEME INH. FRANK NIEDERSTÄTTER E. K, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Horb, Германия.

  1. SINA-KLISCHEE GMBH

    Германия

    Предприятието SINA-KLISCHEE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Печат и набор - машини и техника, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Möglingen, Германия.

  2. VITREX S.P.A

    Германия

    Предприятието VITREX S.P.A, e Производител, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Топлинна изолация - материали, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, и Топлинна изолация - материали. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  3. LUTZ GMBH

    Германия

  4. RICHARD BLANKENHORN GMBH

    Германия

    Предприятието RICHARD BLANKENHORN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Тампони и щемпели - машини и техника, Ръчни инструменти за поправка на превозни средства, Ръчни инструменти за домашни поправки, Тампони и щемпели - машини и техника, Ръчни инструменти за поправка на превозни средства, и Ръчни инструменти за домашни поправки. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  5. AKADIA-CHEMIE

    Германия

    Предприятието AKADIA-CHEMIE, e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Перилни препарати за домашни нужди, Парфюми и козметични изделия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Перилни препарати за домашни нужди, и Парфюми и козметични изделия. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. CARL SCHLÖSSER GMBH. U. CO. KG.

    Германия

    Предприятието CARL SCHLÖSSER GMBH. U. CO. KG., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - домашни артикули, Обработващи машини за разрязване, Пластмаси - подови настилки, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Mengen, Германия.

  7. PORALU MARINE DEUTSCHLAND

    Германия

    Предприятието PORALU MARINE DEUTSCHLAND, e Производител, и работи в сферата на Mетална дограма, железария - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий - машини и техника за дограма, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Алуминий - машини и техника за дограма, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. SCHÜSSLER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието SCHÜSSLER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Леене под налягане на пластмаси - машини, Пластмасови материи - домашни артикули, и Леене под налягане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  1. PRO ION PLASMANITRIER TECHNOLOGIE GMBH

    Германия

    Предприятието PRO ION PLASMANITRIER TECHNOLOGIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Перилни препарати за домашни нужди. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Термообработка на стомани и метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, и Термообработка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Fronreute, Германия.

  2. MICHAEL WILLS

    Германия

    Предприятието MICHAEL WILLS, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Мебели и рафтове за офиса, Офисно оборудване - машини и техника, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Мебели и рафтове за офиса, и Офисно оборудване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  3. SOFTART

    Германия

    Предприятието SOFTART, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Информатика - софтуер, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  4. DIVERSEY DEUTSCHLAND GMBH & CO. OHG

    Германия

    Предприятието DIVERSEY DEUTSCHLAND GMBH & CO. OHG, e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, и Козметични средства. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. HUBERT HAAS

    Германия

    Предприятието HUBERT HAAS, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Месарници - машини и техника, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Месарници - машини и техника. Седалището му е в/ъв Neuler, Германия.

  6. MERCIMONIUM GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MERCIMONIUM GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  7. TENNANT GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието TENNANT GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Градинарство - машини и уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  8. PANODIS GMBH

    Германия

    Предприятието PANODIS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Baiersbronn, Германия.

  9. KING KEBAP GMBH

    Германия

    Предприятието KING KEBAP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Месни консерви и консерви от колбаси, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Murr, Германия.

  10. PETER HAYN SPEZIAL-REINIGUNGSGERÄTE

    Германия

    Предприятието PETER HAYN SPEZIAL-REINIGUNGSGERÄTE, e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Inzigkofen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Домашни шевни машини

Брой резултати

34 Фирми

Категория