• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • домашно бельо

Резултати за

Домашно бельо

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. SACHMED GMBH

    Германия

    Предприятието SACHMED GMBH, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  2. WILDEMASCHE.COM

    Германия

    Предприятието WILDEMASCHE.COM, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Plüderhausen, Германия.

  3. SIEGFRIED ROTH

    Германия

    Предприятието SIEGFRIED ROTH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Meßstetten, Германия.

  4. HUSSEN DELUXE GMBH

    Германия

    Предприятието HUSSEN DELUXE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Лен - тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Покривки и кърпи за маса, Лен - тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, и Покривки и кърпи за маса. Седалището му е в/ъв Ehingen, Германия.

  5. DIE LEINENWEBER

    Германия

    Предприятието DIE LEINENWEBER, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Achern, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JOYFILL GMBH

    Германия

    Предприятието JOYFILL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Heitersheim, Германия.

  2. WASSERBETTEN-FABRIK MÜHLACKER M. LIEHR GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WASSERBETTEN-FABRIK MÜHLACKER M. LIEHR GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Фотьойли и канапета, Легла, матраци и дюшеци, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Домашно бельо, Фотьойли и канапета, Легла, матраци и дюшеци, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  3. A & E TEXTIL GMBH

    Германия

    Предприятието A & E TEXTIL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Технически текстил за промишлена употреба. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  4. DEINE-ERDBEERMUETZE.DE MICHAEL KROMER

    Германия

    Предприятието DEINE-ERDBEERMUETZE.DE MICHAEL KROMER, e Производител, и работи в сферата на Хигиена и красота - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Детски и бебешки дрехи, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  5. FAIRTEX TEXTILHANDEL E.K.

    Германия

    Предприятието FAIRTEX TEXTILHANDEL E.K., e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  1. PRAKTISCHE MÖBEL UND TEXTILIEN GMBH

    Германия

    Предприятието PRAKTISCHE MÖBEL UND TEXTILIEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Тъкани, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Тъкани, Домашно бельо, и Кърпи за баня и хавлии. Седалището му е в/ъв Neuenstadt, Германия.

  2. JSB BETTFEDERN GMBH

    Германия

    Предприятието JSB BETTFEDERN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Пера, пух и други пълнежи, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Пера, пух и други пълнежи. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.

  1. CENTA-STAR BETTWAREN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието CENTA-STAR BETTWAREN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за детски стаи, Легла, матраци и дюшеци, Домашно бельо, Спално бельо, Мебели за детски стаи, Легла, матраци и дюшеци, Домашно бельо, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. TRAUMHAFT GMBH

    Германия

    Предприятието TRAUMHAFT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Лен - тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Лен - тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  3. BILLERBECK BETTEN-UNION GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието BILLERBECK BETTEN-UNION GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Спално бельо, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Kraichtal, Германия.

  4. KIMMIG GMBH

    Германия

    Предприятието KIMMIG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  5. AWV - ABENSBERGER - WAREN- VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието AWV - ABENSBERGER - WAREN- VERTRIEBS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Wellendingen, Германия.

  6. LEINENWEBEREI PAUL HECHLER GMBH

    Германия

    Предприятието LEINENWEBEREI PAUL HECHLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фотьойли и канапета. Освен това развива дейност и в сферата на Легла, матраци и дюшеци, Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Легла, матраци и дюшеци, Тъкани, Домашно бельо, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Dußlingen, Германия.

  7. SEIDENWALD AG

    Германия

    Предприятието SEIDENWALD AG, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. EHRMANN & CO. NÄHEREI FÜR HEIMTEXTILIEN GMBH

    Германия

    Предприятието EHRMANN & CO. NÄHEREI FÜR HEIMTEXTILIEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Markdorf, Германия.

  1. CARL BISCHOFF - FAHNENFABRIKATION

    Германия

    Предприятието CARL BISCHOFF - FAHNENFABRIKATION, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пилони за знамена, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Набор, фотонабор и фотогравиране, Пилони за знамена, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  2. KLEINMANN TEXTIL + DESIGN GMBH

    Германия

    Предприятието KLEINMANN TEXTIL + DESIGN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, Спално бельо, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Bisingen, Германия.

  3. HARTI-FROTTIERMODEN

    Германия

    Предприятието HARTI-FROTTIERMODEN, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Forst, Германия.

  4. PLANTEX TEXTILE SYSTEME UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието PLANTEX TEXTILE SYSTEME UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. STICKEREI ALEXANDER DELSOR

    Германия

    Предприятието STICKEREI ALEXANDER DELSOR, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Домашно бельо, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Bodnegg, Германия.

  6. STEPPWAREN EBERSWEIER GMBH

    Германия

    Предприятието STEPPWAREN EBERSWEIER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Видове спорт - принадлежности, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Видове спорт - принадлежности. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  7. MY-BANNER.DE IHR BANNERSPEZIALIST

    Германия

    Предприятието MY-BANNER.DE IHR BANNERSPEZIALIST, e Производител, и работи в сферата на Пилони за знамена. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Набор, фотонабор и фотогравиране, и Печатане. Седалището му е в/ъв Holzgerlingen, Германия.

  8. ELFA SPEZIALFALLSCHIRME GMBH

    Германия

    Предприятието ELFA SPEZIALFALLSCHIRME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Аеронавтика - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Въздушни спортове - техника и съоръжения, Парашутизъм - екипировки, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Въздушни спортове - техника и съоръжения, и Парашутизъм - екипировки. Седалището му е в/ъв Immenstaad, Германия.

  9. BAUMEISTER TEXTILVERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието BAUMEISTER TEXTILVERTRIEB GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Laichingen, Германия.

  10. DELFINA WÄSCHEKRONE GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието DELFINA WÄSCHEKRONE GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, Мъжки дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Laichingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно