• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • закаляване на метали - машини и инсталации

Резултати за

Закаляване на метали - машини и инсталации

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Welcome to six decades of induction expertise. Inductoheat Europe – Your contact for all matters relating to induction heating and heat treatment. As part of the global Inductotherm Group, we are technology leaders in the inductive heating sector in Europe. We develop, produce and sell induction heating systems for a wide range of industrial applications at our main plant in Reichenbach. We manufacture standard and special hardening systems as well as inverters in large bandwidths. Inductoheat Europe also operates two contract hardening facilities in Reichenbach and Darmstadt, in which our customers have their small and large batches hardened. Our induction manufacturing plant produces these application-specific wear parts in original equipment quality and, if requested, at top speed.

  2. TIGER LIFT & HANDELS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието TIGER LIFT & HANDELS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Закаляване на метали - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Wannweil, Германия.

  3. FIAND AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието FIAND AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Закаляване на метали - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. H+K HÄRTE- UND OBERFLÄSCHENTECHNIK GMBH + CO. KG

    Германия

    Предприятието H+K HÄRTE- UND OBERFLÄSCHENTECHNIK GMBH + CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Закаляване на метали - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Kernen, Германия.

  5. THM RECYCLING SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието THM RECYCLING SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Сортиране на отпадъци - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Сортиране на отпадъци - машини и техника, и Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WEERTH-HANDLING-SYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието WEERTH-HANDLING-SYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Berg, Германия.

  2. GROSS APPARATEBAU GMBH

    Германия

    Предприятието GROSS APPARATEBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Печат и набор - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Печат и набор - машини и техника, и Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Ilsfeld, Германия.

  3. IDEAL-LINE DEUTSCHLAND

    Германия

    Предприятието IDEAL-LINE DEUTSCHLAND, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Боядисване - машини и инсталации, Лакиране - техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Боядисване - машини и инсталации, и Лакиране - техника. Седалището му е в/ъв St. Johann, Германия.

  4. HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Боядисване - машини и инсталации, Лакиране - техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Боядисване - машини и инсталации, Лакиране - техника, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Gengenbach, Германия.

  5. HIRSCHEIDER GMBH

    Германия

    Предприятието HIRSCHEIDER GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  1. SIEGERT PULVERBESCHICHTUNGSANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието SIEGERT PULVERBESCHICHTUNGSANLAGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка, и Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Седалището му е в/ъв Ofterdingen, Германия.

  2. MKS INSTRUMENTS DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието MKS INSTRUMENTS DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Агрегати за подаване на ток, Електричество - компоненти и части, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Агрегати за подаване на ток, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  1. ES-SCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието ES-SCHMID GMBH, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Langenau, Германия.

  2. BODA GMBH

    Германия

    Предприятието BODA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wolfschlugen, Германия.

  3. PILLAR TECHNOLOGIES

    Германия

    Предприятието PILLAR TECHNOLOGIES, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Машини за крайна обработка на повърхности, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, и Машини за крайна обработка на повърхности. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  4. WOLFF STRAHLTECHNIK

    Германия

    Предприятието WOLFF STRAHLTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Сачмоструйна обработка на стомани и метали, Обработващи машини за формоване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Сачмоструйна обработка на стомани и метали, Обработващи машини за формоване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Седалището му е в/ъв Pliezhausen, Германия.

  5. SESSLER GALVANO INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието SESSLER GALVANO INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Галванизиране - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Галванизиране - машини, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  6. RAMPF PRODUCTION SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието RAMPF PRODUCTION SYSTEMS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zimmern, Германия.

Филтри

Резултати за

Закаляване на метали - машини и инсталации

Брой резултати

18 Фирми

Категория