• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • керамика - изделия за промишлеността

Резултати за

Керамика - изделия за промишлеността

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. CC CERAMIC COMPONENTS E. K.

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието CC CERAMIC COMPONENTS E. K., e Производител, и работи в сферата на Керамика - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. HARTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HARTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Керамика - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Огнеупорни керамични изделия, Суровини за керамичната промишленост, ceramics, electrical ceramics, technical, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Огнеупорни керамични изделия, и Суровини за керамичната промишленост. Седалището му е в/ъв Jestetten, Германия.

  3. TRANSCERAM GMBH

    Германия

    Предприятието TRANSCERAM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика - изделия за промишлеността, hard metals, Керамика - изделия за промишлеността, technical ceramic mixtures, и bushings. Седалището му е в/ъв Laudenbach, Германия.

  4. SD HARTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SD HARTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Керамика - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Jestetten, Германия.

  5. KYOCERA FINECERAMICS SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието KYOCERA FINECERAMICS SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Керамика - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. OXIMATEC GMBH

    Германия

    Предприятието OXIMATEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Огнеупорни материали и изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Керамика - изделия за промишлеността, Плочки и плочкови настилки, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Керамика - изделия за промишлеността, Плочки и плочкови настилки, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Hochdorf, Германия.

  2. LBVH AG

    Германия

    Предприятието LBVH AG, e Производител, и работи в сферата на Керамика - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на High-performance ceramic. Седалището му е в/ъв Schopfheim, Германия.

  3. ZIRKONZAHN DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието ZIRKONZAHN DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Керамика - изделия за промишлеността, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Фармацевтични изделия, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Керамика - изделия за промишлеността, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Neuler, Германия.

  4. HESCON-ELECTRONICS GMBH

    Германия

    Предприятието HESCON-ELECTRONICS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Керамика - изделия за промишлеността, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електричество - компоненти и части, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Керамика - изделия за промишлеността, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Neuenstein, Германия.

  5. DENTALTECHNIK MELLER UND KOCH GBR

    Германия

    Предприятието DENTALTECHNIK MELLER UND KOCH GBR, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Керамика - изделия за промишлеността, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Фармацевтични изделия, Керамика - изделия за промишлеността, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  1. DENTALLABOR HORST-DIETER KRAUS GMBH

    Германия

    Предприятието DENTALLABOR HORST-DIETER KRAUS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Керамика - изделия за промишлеността, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Фармацевтични изделия, Керамика - изделия за промишлеността, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. GEBR. EFTHIMIOU

    Германия

    Предприятието GEBR. EFTHIMIOU, e Производител, и работи в сферата на Керамика - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на ceramic, и ceramics, electrical ceramics, technical. Седалището му е в/ъв Plochingen, Германия.

  1. RB VERPACKUNGEN UG MBH

    Германия

    Предприятието RB VERPACKUNGEN UG MBH, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Картонени кутии, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Картонени кутии, lithographed cases, canisters, и Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schopfheim, Германия.

  2. SVEN MARKUS VON HACHT - DESIGN DE NOBLESSE

    Германия

    Предприятието SVEN MARKUS VON HACHT - DESIGN DE NOBLESSE, e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративен порцелан, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Декоративен порцелан, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Набор, фотонабор и фотогравиране, и Печатане. Седалището му е в/ъв Horb, Германия.

  3. MARRAKECH ACCESSOIRES

    Германия

    Предприятието MARRAKECH ACCESSOIRES, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Декоративни керамични изделия, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Декоративни керамични изделия, и Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. STAATLICHE MAJOLIKA MANUFAKTUR KARLSRUHE GMBH

    Германия

    Предприятието STAATLICHE MAJOLIKA MANUFAKTUR KARLSRUHE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Санитария - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Художествена стъклария, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Плочки и плочкови настилки, Кристални съдове, Художествена стъклария, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Плочки и плочкови настилки, и Кристални съдове. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. MAGS VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието MAGS VERTRIEBS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Кристални съдове, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Игри и играчки, Кристални съдове, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Игри и играчки. Седалището му е в/ъв Ostelsheim, Германия.

  6. JALLOULI-KERAMIK

    Германия

    Предприятието JALLOULI-KERAMIK, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Декоративни керамични изделия, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Декоративни керамични изделия, и Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  7. TÖPERFEREI STEFAN FITZLAFF

    Германия

    Предприятието TÖPERFEREI STEFAN FITZLAFF, e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративни керамични изделия, Кристални съдове, Художествена стъклария, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Декоративни керамични изделия, Кристални съдове, Художествена стъклария, и Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Kirchberg, Германия.

  8. BERND UNTERKOFLER

    Германия

    Предприятието BERND UNTERKOFLER, e Производител, и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Оптика - инструменти, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Оптика - инструменти, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  1. GEORG RIMMELE KG

    Германия

    Предприятието GEORG RIMMELE KG, e Производител, и работи в сферата на Кристални съдове. Освен това развива дейност и в сферата на Художествена стъклария, Плочки и плочкови настилки, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Художествена стъклария, Плочки и плочкови настилки, и Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Ehingen, Германия.

  2. SCHWARZ PRÄZISIONSKERAMIK

    Германия

    Предприятието SCHWARZ PRÄZISIONSKERAMIK, e Производител, и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Herbertingen, Германия.

  3. FRIDOLIN MÜLLER

    Германия

    Verified by europages badge

    Production of deburring brushes, cylindrical brushes, tube brushes, technical brushes, wire brushes, nylon brushes, twisted brushes, brushes for washing systems, truck wash brushes, car wash brushes. The Fridolin Müller company was founded in 1952 under the name of Tierhaarverwertung Fridolin Müller. It worked with cattle hair, some of which came from German cattle. Most of it, however, was imported from America. These hairs were processed in four working operations to create the so-called "bakers' bundles". The working operations included: Loosening the hairs using a so-called "hair-wolf", heckling them (which means combing them into one direction), "pulling" the hairs to different lengths and then binding the different lengths to make "bakers' bundles". Those bundles were then delivered to the paint brush factories. Machines were used for some of the individual working operations. From about 1969, brushes for carwashes were also produced. 1972 was the beginning of the production of technical brushes. In that year, a company that mainly made powdering systems for confectioneries was taken over. Occasionally, that company also produced technical brushes. Over the years, powdering systems were marketed less, and they focused more and more on the production and marketing of technical brushes as well as car wash brushes and rollers for cleaning machines. The range includes a wide choice of cylindrical brushes.

  4. KYOCERA FINECERAMICS GMBH

    Германия

    Предприятието KYOCERA FINECERAMICS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика - машини за промишлеността, и Керамика - машини за промишлеността. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  5. COLLET GMBH - IDEEN AUS GLAS UND METALL

    Германия

    Предприятието COLLET GMBH - IDEEN AUS GLAS UND METALL, e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Стъкло - машини и техника за промишлеността, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Blaubeuren, Германия.

  6. GENTEX GMBH

    Германия

    Предприятието GENTEX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Стъкло - машини и техника за промишлеността, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Erlenbach, Германия.

  7. TKM SPRÜH- UND DOSIERGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието TKM SPRÜH- UND DOSIERGERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Промишлени смазки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Промишлени смазки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  8. ALLFORM BAUTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ALLFORM BAUTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Wolpertshausen, Германия.

  9. WILKES KUNSTSTOFFE GMBH, STANDORT HEILBRONN

    Германия

    Предприятието WILKES KUNSTSTOFFE GMBH, STANDORT HEILBRONN, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Gundelsheim, Германия.

  10. RKT KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието RKT KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за транспортната промишленост, и Пластмаси - изделия за транспортната промишленост. Седалището му е в/ъв Köngen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Керамика - изделия за промишлеността

Брой резултати

307 Фирми

Категория