• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • кранове за сградово строителство

Резултати за

Кранове за сградово строителство

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. LIEBHERR-INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието LIEBHERR-INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кранове и мостови кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Кранове за сградово строителство, и Кранове за сградово строителство. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  2. KRONIMUS AG

    Германия

    Предприятието KRONIMUS AG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Hartheim, Германия.

  3. TBR FRISCHBETON STUTTGART GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TBR FRISCHBETON STUTTGART GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. BAUSTOFFWERKE GEBHART & SÖHNE VERWALTUNGS-GMBH

    Германия

    Предприятието BAUSTOFFWERKE GEBHART & SÖHNE VERWALTUNGS-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, и Инертни материали за сградовото строителство. Седалището му е в/ъв Aichstetten, Германия.

  5. STUTZ BAUELEMENTE TECHNISCHE BERATUNGS- UND VERTRIEBS-GMBH

    Германия

    Предприятието STUTZ BAUELEMENTE TECHNISCHE BERATUNGS- UND VERTRIEBS-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Инертни материали за сградовото строителство, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, и Промишлена кинкалерия. Седалището му е в/ъв Trochtelfingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PEHL BETONWERK

    Германия

    Предприятието PEHL BETONWERK, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Blaufelden, Германия.

  2. HEIDELBERGER BETONELEMENTE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HEIDELBERGER BETONELEMENTE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  3. MURRBETON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MURRBETON GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

  4. HEIDELBERGER KALKSANDSTEIN GMBH

    Германия

    Предприятието HEIDELBERGER KALKSANDSTEIN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Durmersheim, Германия.

  5. PLATTEN-MATT ERNST MATT G M B H

    Германия

    Предприятието PLATTEN-MATT ERNST MATT G M B H, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, и Инертни материали за сградовото строителство. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  1. KARL STROHMAIER, GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG, KIES- UND BETONWERK

    Германия

    Предприятието KARL STROHMAIER, GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG, KIES- UND BETONWERK, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Maulburg, Германия.

  2. TBG TRANSPORTBETON KURPFALZ GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TBG TRANSPORTBETON KURPFALZ GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Oberhausen-Rheinhausen, Германия.

  1. RIGIPS-BAUSTOFFWERKE GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието RIGIPS-BAUSTOFFWERKE GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

  2. RISOTEP GMBH

    Германия

    Предприятието RISOTEP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Lenzkirch, Германия.

  3. WENZELBURGER TRANSPORTBETONWERK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WENZELBURGER TRANSPORTBETONWERK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Neckartailfingen, Германия.

  4. BETONWERK GODELMANN KG

    Германия

    Предприятието BETONWERK GODELMANN KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Remseck Am Neckar, Германия.

  5. RIEWE & KLUMPP FACHBETRIEB FÜR WÄRME-KÄLTE-SCHALLSCHUTZ UND BLECHISOLIERUNG GMBH

    Германия

    Предприятието RIEWE & KLUMPP FACHBETRIEB FÜR WÄRME-KÄLTE-SCHALLSCHUTZ UND BLECHISOLIERUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Акустична изолация - материали. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  6. BETONWERK PFULLENDORF GMBH

    Германия

    Предприятието BETONWERK PFULLENDORF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Pfullendorf, Германия.

  7. BRUCKERT

    Германия

    Предприятието BRUCKERT, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Bad Schönborn, Германия.

  8. JÜRGEN GABEL BETONWERKSTEIN UND TREPPEN E.K.

    Германия

    Предприятието JÜRGEN GABEL BETONWERKSTEIN UND TREPPEN E.K., e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Bad Rappenau, Германия.

  1. A+B ASPHALT- UND BETONMISCHWERKE GMBH

    Германия

    Предприятието A+B ASPHALT- UND BETONMISCHWERKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Ochsenhausen, Германия.

  2. TBH TRANSPORTBETONWERKE HEILBRONN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TBH TRANSPORTBETONWERKE HEILBRONN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  3. THOMAS ULRICH

    Германия

    Предприятието THOMAS ULRICH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Тавани, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Тавани. Седалището му е в/ъв Forst, Германия.

  4. HELMUT PROBST UND STEFAN PROBST

    Германия

    Предприятието HELMUT PROBST UND STEFAN PROBST, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Deggenhausertal, Германия.

  5. MARTIN BAUR GMBH

    Германия

    Предприятието MARTIN BAUR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Munderkingen, Германия.

  6. MURR BETON GMBH

    Германия

    Предприятието MURR BETON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Oppenweiler, Германия.

  7. POLYMER-SYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието POLYMER-SYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Ebersbach, Германия.

  8. RÖSER III GMBH

    Германия

    Предприятието RÖSER III GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Steißlingen, Германия.

  9. BADEN-CHEMIE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието BADEN-CHEMIE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, и Инертни материали за сградовото строителство. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  10. SCHWENK ZEMENT KG

    Германия

    Предприятието SCHWENK ZEMENT KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Allmendingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно