• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • леене под налягане на пластмаси - машини

Резултати за

Леене под налягане на пластмаси - машини

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. ARBURG GMBH + CO KG

    Германия

    Предприятието ARBURG GMBH + CO KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Plastics manufacturing, additives for plastic materials, и automation robotics. Седалището му е в/ъв Loßburg, Германия.

  2. HANS ARNOLD GMBH

    Германия

    Предприятието HANS ARNOLD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Формоване на каучук - машини, Plastic parts, Plastic parts for the automobile industry, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Mühlhausen, Германия.

  3. GRAEWE GMBH MASCHINENBAU

    Германия

    Предприятието GRAEWE GMBH MASCHINENBAU, e Производител, и работи в сферата на Екструзия на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Екструзия на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Extruded pipes, и machines for working bars, sections and pipes. Седалището му е в/ъв Neuenburg, Германия.

  4. FERROMATIK MILACRON GMBH

    Германия

    Предприятието FERROMATIK MILACRON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване на каучук - машини, injection moulding of plastics, Формоване на каучук - машини, и moulding of plastic materials. Седалището му е в/ъв Malterdingen, Германия.

  5. HAKOS PRÄZISIONSWERKZEUGE HAKENJOS GMBH

    Германия

    Предприятието HAKOS PRÄZISIONSWERKZEUGE HAKENJOS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, special machine tools for precision and high precision metalworking, Precision tools, и machines for production and working threads, screws, bolts, nuts and rivets. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CHILIPRINT MATTHIAS WURSTER

    Германия

    Предприятието CHILIPRINT MATTHIAS WURSTER, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Добавки за промишлени багрила, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Леене под налягане на пластмаси - машини, Добавки за промишлени багрила, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. MOTAN HOLDING GMBH

    Германия

    Предприятието MOTAN HOLDING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  3. DORN SPRITZGUß GMBH

    Германия

    Предприятието DORN SPRITZGUß GMBH, e Производител, и работи в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Обработващи машини за разрязване, Нарязване на стомани и метали, Леене под налягане на пластмаси - машини, Обработващи машини за разрязване, и Нарязване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  4. SCHÜßLER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието SCHÜßLER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Леене под налягане на пластмаси - машини, Пластмасови материи - домашни артикули, и Леене под налягане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  5. DESMA ELASTOMERTECHNIK

    Германия

    Предприятието DESMA ELASTOMERTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Fridingen, Германия.

  1. OK-OSKAR KAHLES GMBH

    Германия

    Предприятието OK-OSKAR KAHLES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, и Леене под налягане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Kuppenheim, Германия.

  2. KFB BÜCHERER GMBH & CO PRÄZISIONSFORMENBAU KG

    Германия

  1. BÜHLER GMBH

    Германия

Филтри

Резултати за

Леене под налягане на пластмаси - машини

Брой резултати

13 Фирми