• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • листи и плочки от каучук

Резултати за

Листи и плочки от каучук

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. POLYWALL GMBH, VERTRIEBSBÜRO

    Германия

    Предприятието POLYWALL GMBH, VERTRIEBSBÜRO, e Производител, и работи в сферата на Листи и плочки от каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Ловни оръжия и муниции, Спортни оръжия, Спортни инсталации, Ловни оръжия и муниции, и Спортни оръжия. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  2. UV-FLEX GMBH FOLIENVEREDLUNG

    Германия

    Предприятието UV-FLEX GMBH FOLIENVEREDLUNG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Каучук и пластмаса - преработване, Филми и листи от пластмасови материи, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Aichstetten, Германия.

  3. GS-FORM U. STANZ. GMBH

    Германия

    Предприятието GS-FORM U. STANZ. GMBH, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, и Филми и листи от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  4. SIMON KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SIMON KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Форми за пластмасови материи и каучук, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Форми за пластмасови материи и каучук, Пластмаси - подови настилки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Berglen, Германия.