• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • машини и техника от оказион

Резултати за

Машини и техника от оказион

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Германия

    Verified by europages badge

    We solve our customers' sawing, cutting and testing problems using automated specialised machinery. The integration of band saws and robots takes centre stage in our work. In addition to our products, we also offer an extensive range of services relating to development, commissioning, operational support and assessments. We systematically implement the wishes and requirements of our customers in machinery and installations with unbeatable efficiency. Our areas of business are casting technology, machining aluminium, machining abrasive materials and, our specialist field, dismantling nuclear facilities. In addition, we are always ready and in a position to break new ground for our customers and make new projects a reality. Thanks to our impressive technical skills in manufacturing bespoke products and solutions, we are a flexible, fast and down-to-earth service provider.

  2. GAS SOLUTION GMBH

    Германия

    Предприятието GAS SOLUTION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена тръбна арматура, Направляеми задвижващи механизми за тръбна арматура, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Сгъстени и втечнени газове, Промишлена тръбна арматура, Направляеми задвижващи механизми за тръбна арматура, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Сгъстени и втечнени газове. Седалището му е в/ъв Möglingen, Германия.

  3. AB DOSTEC GMBH

    Германия

    Предприятието AB DOSTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Седалището му е в/ъв Ladenburg, Германия.

  4. HAWO GERÄTEBAU GMBH

    Германия

    Предприятието HAWO GERÄTEBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  5. LOHR SIGNALGERÄTE ROBERT LOHR

    Германия

    Предприятието LOHR SIGNALGERÄTE ROBERT LOHR, e Производител, и работи в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Сигнализация - системи и инсталации, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Сигнализация - системи и инсталации, и Електричество - електроснабдителни съоръжения. Седалището му е в/ъв Leutkirch, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WOLF-TECHNIK EK - VK

    Германия

    Предприятието WOLF-TECHNIK EK - VK, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Каучук - изделия, Гуми и аксесоари, Вътрешни гуми, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Каучук - изделия, Гуми и аксесоари, и Вътрешни гуми. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. SLT-BAUER

    Германия

    Предприятието SLT-BAUER, e Производител, и работи в сферата на Шкафове и кошове за складиране. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пенокаучук и пенопластмаси, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пенокаучук и пенопластмаси, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. LINKTEC ENGINEERING

    Германия

    Предприятието LINKTEC ENGINEERING, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - опаковки, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Limbach, Германия.

  4. RITZMANN-ELECTRONIC

    Германия

    Предприятието RITZMANN-ELECTRONIC, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Озвучаване - професионална техника, Улично осветление - промишлено и търговско, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Озвучаване - професионална техника, и Улично осветление - промишлено и търговско. Седалището му е в/ъв Weilheim, Германия.

  5. ODENWÄLDER FILTERSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието ODENWÄLDER FILTERSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Обща механика - работа с материали на клиента, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Филтриране - уреди и помощни материали, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Обща механика - работа с материали на клиента, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  1. RÖHM GMBH

    Германия

    Предприятието RÖHM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти за металообработването, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Преносими механични инструменти за металообработването, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Sontheim, Германия.

  2. OR-PRESS

    Германия

    Предприятието OR-PRESS, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, Опаковки от хартия и картон, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Ladenburg, Германия.

  1. ROLLMOD GMBH

    Германия

    Предприятието ROLLMOD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени пещи и огнища, Пещи за термообработка, Промишлено отопление - инсталации и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Промишлени пещи и огнища, Пещи за термообработка, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Renningen, Германия.

  2. SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER

    Германия

    Предприятието SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Маркиране - машини, Дървообработване - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Внос-износ на обработващи машини, Маркиране - машини, Дървообработване - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Wehingen, Германия.

  3. BFI BÖRZEL FLEXIBLE INDUSTRIEHEIZUNGEN

    Германия

    Предприятието BFI BÖRZEL FLEXIBLE INDUSTRIEHEIZUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Каучук - изделия, Гуми и аксесоари, Вътрешни гуми, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Каучук - изделия, Гуми и аксесоари, и Вътрешни гуми. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  4. PAUL-OTTO WEBER MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

    Германия

    Предприятието PAUL-OTTO WEBER MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

  5. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    For more than 55 years, we have been developing and producing testing machines in the Upper Swabian town of Riedlingen. One of our strengths is the design and production of high-quality special test machines according to individual customer specifications. From the smallest machine with an output of just a few newtons to 10, 000 kN pressure test machines weighing over thirty tonnes, our team of experienced engineers and technicians is able to realise the most demanding designs themselves. Due to our close contact with the leading centres and universities, we are always up to date when it comes to testing technology. Our membership of the Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau (VDMA), a specialist community for testing machines, guarantees you forward-looking technologies, outstanding quality and reliable service. An independent department deals with the development and adaptation of electronic assemblies on our test machines. There's a focus here on project planning and development according to customer-specific specifications. Hardware is produced by a subsidiary in Switzerland.

  6. CUTTEC GMBH

    Германия

    Предприятието CUTTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Дървообработване - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Дървообработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nellingen, Германия.

  7. HÄNDLE GRUNDBESITZ UND VERWALTUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието HÄNDLE GRUNDBESITZ UND VERWALTUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Тухларници - машини и техника, и Тухларници - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  8. PLASMA ELECTRONIC GMBH

    Германия

    Предприятието PLASMA ELECTRONIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Репрография - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Neuenburg, Германия.

  1. FFG WERKE GMBH

    Германия

    Предприятието FFG WERKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Репрография - машини и техника, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  2. WIEDMANN MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието WIEDMANN MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Deggingen, Германия.

  3. ERWIN SCHAIRER GMBH

    Германия

    Предприятието ERWIN SCHAIRER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия - машини и техника, и Каросерия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Meßstetten, Германия.

  4. FAB FÖRDERTECHNIK UND ANLAGENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието FAB FÖRDERTECHNIK UND ANLAGENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Конвейери. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране - техника и системи, Репрография - машини и техника, Лентови транспортьори, Товарно-разтоварна техника и оборудване, Складиране - техника и системи, Репрография - машини и техника, Лентови транспортьори, и Товарно-разтоварна техника и оборудване. Седалището му е в/ъв Waldshut-Tiengen, Германия.

  5. ATLANTIC ZEISER GMBH

    Германия

    Предприятието ATLANTIC ZEISER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Emmingen, Германия.

  6. FALLERT ORTENAUER HOLZENERGIE GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието FALLERT ORTENAUER HOLZENERGIE GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Суров дървен материал, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Appenweier, Германия.

  7. NEOBOTIX GMBH

    Германия

    Предприятието NEOBOTIX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Автоматизация - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  8. HEINRICH HEIDECKER -GERMAN METAL MESH-

    Германия

    Предприятието HEINRICH HEIDECKER -GERMAN METAL MESH-, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия - машини и техника, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Бижутерия - машини и техника, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  9. MAASSEN GMBH

    Германия

    Предприятието MAASSEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Индустриални преси за метали. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  10. VOITH PAPER ROLLS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието VOITH PAPER ROLLS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Офисно оборудване - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Офисно оборудване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Машини и техника от оказион

Брой резултати

611 Фирми

Категория