• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • мебел за заведенията за обществено хранене

Резултати за

Мебел за заведенията за обществено хранене

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. BOHNER PRODUKTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието BOHNER PRODUKTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мебел за заведенията за обществено хранене. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  2. KNAUSS GMBH

    Германия

    Предприятието KNAUSS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Мебел за заведенията за обществено хранене, и Мебел за заведенията за обществено хранене. Седалището му е в/ъв Gärtringen, Германия.

  3. WALTER HOLZER GMBH

    Германия

    Предприятието WALTER HOLZER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Мебел за заведенията за обществено хранене, и Мебел за заведенията за обществено хранене. Седалището му е в/ъв Titisee-Neustadt, Германия.

  4. ERNST EBERHARD RILLING GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ERNST EBERHARD RILLING GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Мебел за заведенията за обществено хранене, и Мебел за заведенията за обществено хранене. Седалището му е в/ъв Nehren, Германия.

  5. KLAUS GROSSKÜCHEN GMBH

    Германия

    Предприятието KLAUS GROSSKÜCHEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Мебел за заведенията за обществено хранене, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, и Мебел за заведенията за обществено хранене. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BECK GROSSKÜCHENGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието BECK GROSSKÜCHENGERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Мебел за заведенията за обществено хранене, и Мебел за заведенията за обществено хранене. Седалището му е в/ъв Jagsthausen, Германия.