• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • промишлени перални

Резултати за

Промишлени перални

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Unterensingen, Германия.

  2. HASTRA

    Германия

    Предприятието HASTRA, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Печат и набор - машини и техника, Промишлена кинкалерия, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени сушилни машини и центрофуги, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  3. OPEL THERM GMBH

    Германия

    Предприятието OPEL THERM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на обработващи машини, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Внос-износ на обработващи машини, и Промишлени сушилни машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Unterensingen, Германия.

  4. MSD GMBH

    Германия

    Предприятието MSD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Котелно производство, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, Лека метална конструкция, Котелно производство, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Durbach, Германия.

  5. SCHREYER GMBH

    Германия

    Предприятието SCHREYER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени сушилни машини и центрофуги, и Промишлени сушилни машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Gerabronn, Германия.