• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • птицевъдство - машини и техника

Резултати за

Птицевъдство - машини и техника

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    For more than 55 years, we have been developing and producing testing machines in the Upper Swabian town of Riedlingen. One of our strengths is the design and production of high-quality special test machines according to individual customer specifications. From the smallest machine with an output of just a few newtons to 10, 000 kN pressure test machines weighing over thirty tonnes, our team of experienced engineers and technicians is able to realise the most demanding designs themselves. Due to our close contact with the leading centres and universities, we are always up to date when it comes to testing technology. Our membership of the Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau (VDMA), a specialist community for testing machines, guarantees you forward-looking technologies, outstanding quality and reliable service. An independent department deals with the development and adaptation of electronic assemblies on our test machines. There's a focus here on project planning and development according to customer-specific specifications. Hardware is produced by a subsidiary in Switzerland.

  2. SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER

    Германия

    Предприятието SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Маркиране - машини, Дървообработване - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Внос-износ на обработващи машини, Маркиране - машини, Дървообработване - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Wehingen, Германия.

  3. ZÜRN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZÜRN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schöntal, Германия.

  4. ECHO MOTORGERÄTE VERTRIEB DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието ECHO MOTORGERÄTE VERTRIEB DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  5. WILHELM SCHMID STIELFABRIK UND SÄGEWERK OFTERDINGEN GMBH

    Германия

    Предприятието WILHELM SCHMID STIELFABRIK UND SÄGEWERK OFTERDINGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Промишлена кинкалерия, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ofterdingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ERNST HAISS EISEN- UND METALL BETRIEBS-GMBH

    Германия

    Предприятието ERNST HAISS EISEN- UND METALL BETRIEBS-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Желязна вата. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Haslach, Германия.

  2. MOSER + PFEIL GMBH + CO KG

    Германия

    Предприятието MOSER + PFEIL GMBH + CO KG, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия - машини и техника, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Бижутерия - машини и техника, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Eisingen, Германия.

  3. ALKADUR ROBOTSYSTEMS GMBH

    Германия

    Предприятието ALKADUR ROBOTSYSTEMS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Месарници - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Месарници - машини и техника. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  4. MANFRED ALBRECHT

    Германия

    Предприятието MANFRED ALBRECHT, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Обзавеждане на оборски помещения, Пластмаси - изделия за строителството, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Обзавеждане на оборски помещения, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Rot Am See, Германия.

  5. ZEDLER- INSTITUT FÜR FAHRRADTECHNIK UND -SICHERHEIT GMBH

    Германия

    Предприятието ZEDLER- INSTITUT FÜR FAHRRADTECHNIK UND -SICHERHEIT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Изпитателни съоръжения, Репрография - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, и Изпитателни съоръжения. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  1. AS STRÖMUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието AS STRÖMUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена тръбна арматура, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Промишлена тръбна арматура, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  2. STREAMWARE OHG

    Германия

    Предприятието STREAMWARE OHG, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Механични трансмисии и компоненти. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

  1. OTTO LUTZ E. K. GOLDWARENFABRIK

    Германия

  2. R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Поставяне в обков - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковане в палети - машини, Опаковане в каси - машини, Химическо и фармацевтично производство - опаковъчни машини, Репрография - машини и техника, Опаковане в палети - машини, Опаковане в каси - машини, Химическо и фармацевтично производство - опаковъчни машини, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Crailsheim, Германия.

  3. WENKELER ANLAGEN

    Германия

    Предприятието WENKELER ANLAGEN, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Лека метална конструкция, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kirchberg, Германия.

  4. PHILORO EDELMETALLE GMBH

    Германия

    Предприятието PHILORO EDELMETALLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  5. OLOFSFORS GMBH

    Германия

    Предприятието OLOFSFORS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lauffen Am Neckar, Германия.

  6. ROYAL METALLE GMBH

    Германия

    Предприятието ROYAL METALLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Неорганична химия - изходни материали и производни, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  7. FFG WERKE GMBH

    Германия

    Предприятието FFG WERKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Репрография - машини и техника, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  8. KNAM SCHNEIDETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието KNAM SCHNEIDETECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Стомани и метали - машинно обработване, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Langenargen, Германия.

  1. KUBIK AUTOMATION GMBH

    Германия

    Предприятието KUBIK AUTOMATION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Обща механика - работа с материали на клиента, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Обща механика - работа с материали на клиента. Седалището му е в/ъв Baienfurt, Германия.

  2. PLASMA ELECTRONIC GMBH

    Германия

    Предприятието PLASMA ELECTRONIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Репрография - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Neuenburg, Германия.

  3. CHRISTIAN HORNUNG INHABER JÜRGEN HORNUNG KFZ- UND LANDTECHNIK REP.WERKSTATT UND HANDEL E. K.

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN HORNUNG INHABER JÜRGEN HORNUNG KFZ- UND LANDTECHNIK REP.WERKSTATT UND HANDEL E. K., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sontheim, Германия.

  4. KARL SCHRÖDER KG

    Германия

    Предприятието KARL SCHRÖDER KG, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  5. KARL ROLL GMBH + CO KG REINIGUNGSSYSTEME

    Германия

    Предприятието KARL ROLL GMBH + CO KG REINIGUNGSSYSTEME, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  6. DWORSCHAK GMBH

    Германия

    Предприятието DWORSCHAK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Сериграфия - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Сериграфия - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

  7. PADTOOLS GMBH

    Германия

    Предприятието PADTOOLS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Сериграфия - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Сериграфия - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  8. HILBERER GMBH

    Германия

    Предприятието HILBERER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Loßburg, Германия.

  9. INKOSYS

    Германия

    Предприятието INKOSYS, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Сериграфия - машини и техника, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Печатане, Сериграфия - машини и техника, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, и Печатане. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  10. ARCUM GMBH

    Германия

    Предприятието ARCUM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Промишлени смазки, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Eggenstein-Leopoldshafen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Птицевъдство - машини и техника

Брой резултати

574 Фирми

Категория