• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • тъкани

Резултати за

Тъкани

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. H. R. RATHGEBER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието H. R. RATHGEBER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Къмпинг - екипировка, roller blind belts, Къмпинг - екипировка, и belts, printed. Седалището му е в/ъв Herbrechtingen, Германия.

  2. ZWEIGART & SAWITZKI GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZWEIGART & SAWITZKI GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани, и packing. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  3. ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG

    Германия

    Предприятието ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Облекло - машини и техника за индустрията, Тъкани, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

  4. ALPA VLIESSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието ALPA VLIESSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Нетъкани платове, Нетъкани платове, и machines and equipment for felt and non-woven fabrics. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  5. BON BORETIUS OBJEKT NÄHSERVICE FÜR DEKORATIONEN GMBH

    Германия

    Предприятието BON BORETIUS OBJEKT NÄHSERVICE FÜR DEKORATIONEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Паркети, Довършителни работи, Тапети, Тъкани, Паркети, Довършителни работи, Тапети, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Iffezheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KILLE & PLEICHINGER GMBH

    Германия

    Предприятието KILLE & PLEICHINGER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Тъкани, Дрехи от оказион, Пътен транспорт, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Тъкани, Дрехи от оказион, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Winterlingen, Германия.

  2. ARMIN MAUZ

    Германия

    Предприятието ARMIN MAUZ, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Бельо и долни дрехи, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Бельо и долни дрехи, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Burladingen, Германия.

  3. STICK DESIGN SCHNEIDER

    Германия

    Предприятието STICK DESIGN SCHNEIDER, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Neuffen, Германия.

  4. STICKEREI ANDREA FUCKER

    Германия

    Предприятието STICKEREI ANDREA FUCKER, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Ochsenhausen, Германия.

  5. S + M KAPPLER GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието S + M KAPPLER GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Вълнени фланели и пуловери, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Тъкани, Вълнени фланели и пуловери, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Ostelsheim, Германия.

  1. WEBEREI SCHWAIBOLD

    Германия

    Предприятието WEBEREI SCHWAIBOLD, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Frittlingen, Германия.

  2. LEINENWEBEREI PAUL HECHLER GMBH

    Германия

    Предприятието LEINENWEBEREI PAUL HECHLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фотьойли и канапета. Освен това развива дейност и в сферата на Легла, матраци и дюшеци, Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Легла, матраци и дюшеци, Тъкани, Домашно бельо, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Dußlingen, Германия.

  1. FREUDENBERG VLIESSTOFFE SE & CO. KG

    Германия

    Предприятието FREUDENBERG VLIESSTOFFE SE & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Тъкани, Нетъкани платове, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Тъкани, и Нетъкани платове. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  2. GEBR. HELMUT U. JOACHIM OELKUCH GBR

    Германия

    Предприятието GEBR. HELMUT U. JOACHIM OELKUCH GBR, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Winterlingen, Германия.

  3. DTT GBR DESIGNER- UND TECHNO-TEXTIL

    Германия

    Предприятието DTT GBR DESIGNER- UND TECHNO-TEXTIL, e Производител, и работи в сферата на Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Пластмаси - опаковки, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Sulz Am Neckar, Германия.

  4. TEXTILMARKT.STICKEREI.WERBETECHNIK GUTHEIL INH. BERTHOLD GUTHEIL

    Германия

    Предприятието TEXTILMARKT.STICKEREI.WERBETECHNIK GUTHEIL INH. BERTHOLD GUTHEIL, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Durlangen, Германия.

  5. INTHERM GESUNDHEITSWÄSCHE GMBH

    Германия

    Предприятието INTHERM GESUNDHEITSWÄSCHE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Вълнени фланели и пуловери, Мъжки дрехи, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Вълнени фланели и пуловери, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Bisingen, Германия.

  6. PFOTE-UND-HUF

    Германия

    Предприятието PFOTE-UND-HUF, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Дребни изделия на кожената галантерия, Тъкани, Производство на въжета и връв, Риби, Дребни изделия на кожената галантерия, Тъкани, и Производство на въжета и връв. Седалището му е в/ъв Remseck, Германия.

  7. MELCHIOR TEXTIL GMBH

    Германия

    Предприятието MELCHIOR TEXTIL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Тъкани за конфекция, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  8. NOGA EFFEKTGARN GMBH

    Германия

    Предприятието NOGA EFFEKTGARN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Памук - нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Тъкани, Текстилни нишки и прежди, Памук - нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Wurmlingen, Германия.

  1. JUTE-SUISSE GMBH

    Германия

    Предприятието JUTE-SUISSE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Юта - влакна, Тъкани, Юта - тъкани, Пластмаси - опаковки, Юта - влакна, Тъкани, и Юта - тъкани. Седалището му е в/ъв Ammerbuch-Altingen, Германия.

  2. HUSSEN DELUXE GMBH

    Германия

    Предприятието HUSSEN DELUXE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Лен - тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Покривки и кърпи за маса, Лен - тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, и Покривки и кърпи за маса. Седалището му е в/ъв Ehingen, Германия.

  3. GEBR. OELKUCH GBR

    Германия

    Предприятието GEBR. OELKUCH GBR, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Sigmaringen, Германия.

  4. GALI FASHION DESIGN

    Германия

    Предприятието GALI FASHION DESIGN, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  5. STOGATEX TEXTIL GMBH

    Германия

    Предприятието STOGATEX TEXTIL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Освен това развива дейност и в сферата на Прозорци, Кепенци, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Прозорци, Кепенци, Тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  6. DR. FISCHER VERTRIEBS GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието DR. FISCHER VERTRIEBS GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Вълнени фланели и пуловери, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Тъкани, Вълнени фланели и пуловери, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  7. MEY HANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието MEY HANDELS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  8. STICKEREI + MEHR

    Германия

    Предприятието STICKEREI + MEHR, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Rheinmünster, Германия.

  9. KNOPF-BUDKE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KNOPF-BUDKE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - пособия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, Дамски дрехи, Аксесоари за облекло, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, Дамски дрехи, и Аксесоари за облекло. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

  10. USCHIS FUNDUS

    Германия

    Предприятието USCHIS FUNDUS, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Технически текстил, Технически текстил за промишлена употреба, Тъкани, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Технически текстил, Технически текстил за промишлена употреба, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Alfdorf, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно