• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговско-промишлени палати

Резултати за

Търговско-промишлени палати

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. BERND UNTERKOFLER ÖLSKIMMER

    Германия

    Предприятието BERND UNTERKOFLER ÖLSKIMMER, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Нефтени горива и добавки, Промишлени смазки, Промишлена грес, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Нефтени горива и добавки, Промишлени смазки, и Промишлена грес. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  2. KAORI HEAT TREATMENT GMBH

    Германия

    Предприятието KAORI HEAT TREATMENT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Наем на промишлени съоръжения, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. DIETER FISCHER LUFTTECHNISCHE ANLAGEN GMBH

    Германия

  4. BÖHM TANKSCHUTZ - NL DER ENERGIETECHNIK SW GMBH

    Германия

    Предприятието BÖHM TANKSCHUTZ - NL DER ENERGIETECHNIK SW GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Нефтени горива и добавки, Строителство на промишлени сгради, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. APPARATEBAU VIESEL GMBH

    Германия

    Предприятието APPARATEBAU VIESEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Лека метална конструкция, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Bad Urach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. COMMUNAL-FM GMBH

    Германия

    Предприятието COMMUNAL-FM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Агенции за недвижими имоти - търговия и промишленост, Промишлени научноизследователски бюра, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Агенции за недвижими имоти - търговия и промишленост, и Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. JW SALES GMBH

    Германия

    Предприятието JW SALES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електричество - компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Улично осветление - промишлено и търговско, Домашно осветление и аксесоари, Електрически крушки и диодни лампи, Наем на промишлени съоръжения, Улично осветление - промишлено и търговско, Домашно осветление и аксесоари, Електрически крушки и диодни лампи, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. WOLF ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието WOLF ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Промишлени научноизследователски бюра, Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Промишлени научноизследователски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  4. SIEGLE STAHLSCHORNSTEIN- U. BEHÄLTERBAU GMBH

    Германия

    Предприятието SIEGLE STAHLSCHORNSTEIN- U. BEHÄLTERBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Котелно производство, и Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

Филтри

Резултати за

Търговско-промишлени палати

Брой резултати

9 Фирми

Категория