• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хлебарски фурни

Резултати за

Хлебарски фурни

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. WIESHEU GMBH

    Германия

    Предприятието WIESHEU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електродомакински уреди - големи уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Електродомакински уреди - малки уреди, Хлебарски фурни, Електродомакински уреди - малки уреди, Хлебарски фурни, industrial use stoves, и stoves. Седалището му е в/ъв Affalterbach, Германия.

  2. HABERSANG GMBH

    Германия

    Предприятието HABERSANG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хлебарски фурни, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хлебарски фурни, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  3. MANZ BACKTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието MANZ BACKTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електродомакински уреди - малки уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически фурни, Хлебарски фурни, Електрически фурни, Хлебарски фурни, и household ovens. Седалището му е в/ъв Creglingen, Германия.

  4. KARL-HEINZ HÄUSSLER GMBH

    Германия

    Предприятието KARL-HEINZ HÄUSSLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хлебарски фурни, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хлебарски фурни. Седалището му е в/ъв Altheim, Германия.

  5. KARL WELKER KG

    Германия

    Предприятието KARL WELKER KG, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хлебарски фурни, Хлебарски фурни, и industrial use stoves. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.