• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хляб

Резултати за

Хляб

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. FRIESSINGER MÜHLE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието FRIESSINGER MÜHLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хляб. Освен това развива дейност и в сферата на Baking mixes, bread baking mixes, buckwheat, Buckwheat hulls, Ciabatta, Spelt rolls, spelt wheat bread, Oat bran products, и durum wheat semolina. Седалището му е в/ъв Bad Wimpfen, Германия.

  2. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

    Германия

    Предприятието ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб, Хляб, и croissants. Седалището му е в/ъв Ehningen, Германия.

  3. KARL PFISTERER GMBH & CO. BREZELLAUGE KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието KARL PFISTERER GMBH & CO. BREZELLAUGE KG, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Obersulm, Германия.

  4. SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA

    Германия

    Предприятието SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Виенски специалитети, Виенски специалитети, brioches and morning goods, croissants, и bakery. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. HERMANN ARMBRUSTER BÄCKEREI GMBH & CO.

    Германия

    Предприятието HERMANN ARMBRUSTER BÄCKEREI GMBH & CO., e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на wholewheat bread, wholemeal bread, и bakery products. Седалището му е в/ъв Schutterwald, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH

    Германия

    Предприятието FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бадемова захарна паста, Бадемова захарна паста, marzipan decorations, chocolate, и liquors. Седалището му е в/ъв Bad Liebenzell, Германия.

  2. SPIELBERGER GMBH

    Германия

    Предприятието SPIELBERGER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Хляб и сладкарски изделия, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, и Хляб и сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Brackenheim, Германия.

  3. M.R. SCHNEIDER GMBH

    Германия

    Предприятието M.R. SCHNEIDER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Хляб и сладкарски изделия, Захар, Какао и шоколад, Подправки, Хляб и сладкарски изделия, Захар, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Neuenbürg, Германия.

  4. FRESHFOOD CATERING & EVENTSERVICE

    Германия

    Предприятието FRESHFOOD CATERING & EVENTSERVICE, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Хотел, Спектакли - организация, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Хотел, и Спектакли - организация. Седалището му е в/ъв Durmersheim, Германия.

  5. WOLFGANG STAHL BÄCKEREI- CONDITOREI

    Германия

    Предприятието WOLFGANG STAHL BÄCKEREI- CONDITOREI, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  1. B&K MARCO FRIEDRICH

    Германия

    Предприятието B&K MARCO FRIEDRICH, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Захар, Какао и шоколад, Шоколадови изделия, Захарни изделия без шоколад, Захар, Какао и шоколад, Шоколадови изделия, и Захарни изделия без шоколад. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  2. BACKHAUS MAHL GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BACKHAUS MAHL GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Stetten, Германия.

  1. BREISGAU BACKMITTEL GMBH

    Германия

    Предприятието BREISGAU BACKMITTEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Хляб и сладкарски изделия, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, и Хляб и сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  2. BÄCKEREI-KONDITOREI VISEL

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI-KONDITOREI VISEL, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. ULRICH WAGNER

    Германия

    Предприятието ULRICH WAGNER, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Хляб и сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Renningen, Германия.

  4. BÄCKEREI NOLLER

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI NOLLER, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Nufringen, Германия.

  5. BÄCKEREI KERN

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI KERN, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Wüstenrot, Германия.

  6. HORNUNG

    Германия

    Предприятието HORNUNG, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  7. BÄCKEREI MOLL OHG

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI MOLL OHG, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  8. BACK- UND KONDITOREIBETRIEB ZORN GMBH

    Германия

    Предприятието BACK- UND KONDITOREIBETRIEB ZORN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. ANJA WEDGE

    Германия

    Предприятието ANJA WEDGE, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Сладкиши - полуготови, Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Сладкиши - полуготови. Седалището му е в/ъв Remseck, Германия.

  2. CHRISTIAN PFLANZL KONDITOREI UND BÄCKEREI

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN PFLANZL KONDITOREI UND BÄCKEREI, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Stühlingen, Германия.

  3. MICHAEL UTZ

    Германия

    Предприятието MICHAEL UTZ, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Schwetzingen, Германия.

  4. FREIBURG CATERING - KRIZIA JOST EVENTCATERING

    Германия

    Предприятието FREIBURG CATERING - KRIZIA JOST EVENTCATERING, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Staufen Im Breisgau, Германия.

  5. KONDITORMEISTER MANFRED KEHRLE

    Германия

    Предприятието KONDITORMEISTER MANFRED KEHRLE, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Хотел, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, и Хотел. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  6. MUTTER – DIE KROKANTCONFISERIE

    Германия

    Предприятието MUTTER – DIE KROKANTCONFISERIE, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкарски изделия, Захар, Какао и шоколад, Шоколадови изделия, Сладкарски изделия, Захар, Какао и шоколад, и Шоколадови изделия. Седалището му е в/ъв Bad Säckingen, Германия.

  7. MÜHLENBECK GMBH

    Германия

    Предприятието MÜHLENBECK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкарски изделия, Какао и шоколад, Захарни изделия без шоколад, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Сладкарски изделия, Какао и шоколад, Захарни изделия без шоколад, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Schöntal, Германия.

  8. HELMUT EHRMANN GMBH

    Германия

    Предприятието HELMUT EHRMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Bad Mergentheim, Германия.

  9. WALDDORFER ZUCKERBÄCKER

    Германия

    Предприятието WALDDORFER ZUCKERBÄCKER, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Walddorfhäslach, Германия.

  10. FASANENBROT VOLLKORNBÄCKEREI RALPH-THOMAS DZEYK

    Германия

    Предприятието FASANENBROT VOLLKORNBÄCKEREI RALPH-THOMAS DZEYK, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно