• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • cast iron- special grade

Резултати за

Cast iron- special grade

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. FACCO METALLGUSS & SCHILDERFABRIK GMBH

    Германия

    Предприятието FACCO METALLGUSS & SCHILDERFABRIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Пана за пътна сигнализация, Сигнализация - пана и табели, Пана за пътна сигнализация, и Сигнализация - пана и табели. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  2. TRICKES MINERALGUSS AKTIENGESELLSCHAFT

    Германия

    Предприятието TRICKES MINERALGUSS AKTIENGESELLSCHAFT, e Производител, и работи в сферата на Леярски форми. Освен това развива дейност и в сферата на Специални чугуни, и Специални чугуни. Седалището му е в/ъв Efringen-Kirchen, Германия.

  3. RW PROTOTYPENGIESSEREI

    Германия

    Предприятието RW PROTOTYPENGIESSEREI, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Леене на алуминий, Чугун - изделия, Промишлени научноизследователски бюра, Сурови и специални чугуни, Леене на алуминий, Чугун - изделия, и Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Pfedelbach, Германия.

  4. SBV STAHLTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SBV STAHLTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Стоманолеярство, Сурови и специални чугуни, Отливки от специални и качествени стомани, Стомани, Стоманолеярство, Сурови и специални чугуни, и Отливки от специални и качествени стомани. Седалището му е в/ъв Oedheim, Германия.

  5. FRITZ FISCHER GMBH, METALLGUSSWERK

    Германия

    Предприятието FRITZ FISCHER GMBH, METALLGUSSWERK, e Производител, и работи в сферата на Специални стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Отливки от специални и качествени стомани, Сурови и специални чугуни, Отливки от специални и качествени стомани, и Сурови и специални чугуни. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.