• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • coffee

Резултати за

Coffee

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. NEOFOL GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието NEOFOL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гъвкави опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни опаковки, Амбалаж - предприятия, Flat pouches, Flat pouches with bottoms, BOXpack, Rigid base pouches, stand-up bags, Doypack, и Side gusseted bags. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  2. CBD-MARKET GMBH

    Германия

    Предприятието CBD-MARKET GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Седалището му е в/ъв Lahr/schwarzwald, Германия.

  3. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

    Германия

    Предприятието WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, e Производител, и работи в сферата на Електродомакински уреди - малки уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Ножарски изделия за домашно ползване, Метал - прибори за ядене, Професионални кафе-машини, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Ножарски изделия за домашно ползване, и Метал - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Geislingen/steige, Германия.

  4. CALENDULA KRÄUTERGARTEN

    Германия

    Предприятието CALENDULA KRÄUTERGARTEN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Диетичнa и биологичнa хранa, Кафе и чай, Подправки, Плодове, Диетичнa и биологичнa хранa, Кафе и чай, и Подправки. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. POMMERANIA-GEWÜRZE GMBH

    Германия

    Предприятието POMMERANIA-GEWÜRZE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Подправки, Пикантни подправки, Какао и шоколад, Кафе и чай, Подправки, Пикантни подправки, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Empfingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRIEDRICH GEWÜRZE GMBH

    Германия

    Предприятието FRIEDRICH GEWÜRZE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Кафе и чай, Подправки, Пикантни подправки, Дреболии, Кафе и чай, Подправки, и Пикантни подправки. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  2. SONNENTAG NATUR PUR

    Германия

    Предприятието SONNENTAG NATUR PUR, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Подправки, Нехранителни есенции и аромати, Парфюми и козметични изделия, Кафе и чай, Подправки, Нехранителни есенции и аромати, и Парфюми и козметични изделия. Седалището му е в/ъв Mönchweiler, Германия.

  3. ÖLHAUS H&R GMBH

    Германия

    Предприятието ÖLHAUS H&R GMBH, e Производител, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Подправки, Олио и хранителни мазнини, Какао и шоколад, Кафе и чай, Подправки, Олио и хранителни мазнини, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

  4. AROMAS DEL MUNDO GMBH (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието AROMAS DEL MUNDO GMBH (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Кафе и чай, Подправки, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Кафе и чай, и Подправки. Седалището му е в/ъв Vörstetten, Германия.

  5. MAHLWERKK INH. CHRISTINE ELMER

    Германия

    Предприятието MAHLWERKK INH. CHRISTINE ELMER, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Emmendingen, Германия.

  1. RITA BRUTSCHER

    Германия

    Предприятието RITA BRUTSCHER, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Пикантни подправки, Какао и шоколад, Чайове, Подправки, Пикантни подправки, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Hohenfels, Германия.

  2. ROESTHELD.

    Германия

    Предприятието ROESTHELD., e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Klettgau, Германия.

  1. KRONEN GMBH KAFFERÖSTEREI-GASTRONOMIEBEDARF

    Германия

    Предприятието KRONEN GMBH KAFFERÖSTEREI-GASTRONOMIEBEDARF, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Захарни изделия без шоколад, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Захарни изделия без шоколад. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  2. AURAPA WÜRZUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието AURAPA WÜRZUNGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Кафе и чай, Подправки, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Кафе и чай, и Подправки. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  3. WAK INNOVATION GMBH

    Германия

    Предприятието WAK INNOVATION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Кухни - мебелно обзавеждане, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Weinsberg, Германия.

  4. KAFFEERÖSTEREI KONSTANZ GBR

    Германия

    Предприятието KAFFEERÖSTEREI KONSTANZ GBR, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  5. KING KEBAP GMBH

    Германия

    Предприятието KING KEBAP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Месни консерви и консерви от колбаси, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Murr, Германия.

  6. DESJARDIN S.A.S.

    Германия

    Предприятието DESJARDIN S.A.S., e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Металически амбалажи и търговски опаковки, Метални кутии, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Чайове, Металически амбалажи и търговски опаковки, Метални кутии, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Langenbrettach, Германия.

  7. RUDOLF-KAFFEE

    Германия

    Предприятието RUDOLF-KAFFEE, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  8. RANCILIO GROUP DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието RANCILIO GROUP DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Weikersheim, Германия.

  1. AALENAA NIERSTEIN GMBH

    Германия

    Предприятието AALENAA NIERSTEIN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Изделия за хигиена и тоалет, Хигиена и красота - артикули, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Изделия за хигиена и тоалет, и Хигиена и красота - артикули. Седалището му е в/ъв Kißlegg, Германия.

  2. ORAN-BY

    Германия

    Предприятието ORAN-BY, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, Поставяне на знаци и етикети - машини, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Remseck, Германия.

  3. ITALIENISCHE KAFFEE RÖSTEREI CREMONA

    Германия

    Предприятието ITALIENISCHE KAFFEE RÖSTEREI CREMONA, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  4. RM SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието RM SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Кафе и чай, Чайове, Подправки, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Empfingen, Германия.

  5. NO MARKETING GMBH

    Германия

    Предприятието NO MARKETING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. MÄDER KAFFEERÖSTEREI E.K.

    Германия

    Предприятието MÄDER KAFFEERÖSTEREI E.K., e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hilzingen, Германия.

  7. OASIS TEEHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието OASIS TEEHANDEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Пикантни подправки, Какао и шоколад, Чайове, Подправки, Пикантни подправки, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Bondorf, Германия.

  8. UNTERGSCHWEND LANDHAUSGESCHIRR - VON SANDERS GMBH+CO.KG

    Германия

    Предприятието UNTERGSCHWEND LANDHAUSGESCHIRR - VON SANDERS GMBH+CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Кристални съдове, Художествена стъклария, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Кристални съдове, и Художествена стъклария. Седалището му е в/ъв Titisee-Neustadt, Германия.

  9. KIBELE EIS GBR

    Германия

    Предприятието KIBELE EIS GBR, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Подправки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Hagnau, Германия.

  10. KAFFEERÖSTEREI AR-OMA - ANDREAS HALDER UND RENE ZIESCHANK GBR

    Германия

    Предприятието KAFFEERÖSTEREI AR-OMA - ANDREAS HALDER UND RENE ZIESCHANK GBR, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно