• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • pyrotechnics

Резултати за

Pyrotechnics

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. PYROTECHNISCHE BETRIEBE ROHR

    Германия

    Предприятието PYROTECHNISCHE BETRIEBE ROHR, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Взривни вещества и пиротехнически средства, Пиротехнически артикули, Хотел, Органична химия - изходни материали и производни, Взривни вещества и пиротехнически средства, Пиротехнически артикули, и Хотел. Седалището му е в/ъв Dettingen, Германия.

  2. PYRO MSW GBR FEUERWERKE

    Германия

    Предприятието PYRO MSW GBR FEUERWERKE, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Взривни вещества и пиротехнически средства, Пиротехнически артикули, Суров дървен материал, Органична химия - изходни материали и производни, Взривни вещества и пиротехнически средства, Пиротехнически артикули, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Schlaitdorf, Германия.

  3. PULVERFISCHER G.M.B.H. PYROTECHNISCHE FABRIK

    Германия

    Предприятието PULVERFISCHER G.M.B.H. PYROTECHNISCHE FABRIK, e Производител, и работи в сферата на Взривни вещества и пиротехнически средства. Освен това развива дейност и в сферата на Пиротехнически артикули, и Пиротехнически артикули. Седалището му е в/ъв Hechingen, Германия.