• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • wooden crates

Резултати за

Wooden crates

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. INDUSTRIE-KARTONAGEN LEIDEL - RUCKENBROD GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието INDUSTRIE-KARTONAGEN LEIDEL - RUCKENBROD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървени кутии и щайги. Седалището му е в/ъв Horb, Германия.

  2. ERNST MÜLLER GMBH HOLZVERARBEITUNG

    Германия

    Предприятието ERNST MÜLLER GMBH HOLZVERARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени опаковки, Дървени кутии и щайги, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени опаковки, и Дървени кутии и щайги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. SENGÜN INDUSTRIEVERPACKUNGEN

    Германия

    Предприятието SENGÜN INDUSTRIEVERPACKUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени опаковки, Дървени кутии и щайги, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени опаковки, и Дървени кутии и щайги. Седалището му е в/ъв Güglingen, Германия.

  4. CARGOPACK VERPACKUNGSGESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIEGÜTER MBH

    Германия

    Предприятието CARGOPACK VERPACKUNGSGESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIEGÜTER MBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени опаковки, Дървени кутии и щайги, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Дървени опаковки, Дървени кутии и щайги, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Markgröningen, Германия.

  5. FRIED TECHNISCHE HOLZWAREN

    Германия

    Предприятието FRIED TECHNISCHE HOLZWAREN, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървени опаковки, Дървени кутии и щайги, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървени опаковки, и Дървени кутии и щайги. Седалището му е в/ъв Altbach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHLIERBACHER KISTEN UND KARTONAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието SCHLIERBACHER KISTEN UND KARTONAGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени опаковки, Дървени кутии и щайги, Картон за амбалажната промишленост, Специален картон и картон за техническо ползване, Дървени опаковки, Дървени кутии и щайги, Картон за амбалажната промишленост, и Специален картон и картон за техническо ползване. Седалището му е в/ъв Schlierbach, Германия.

  2. G.GÜHRING INDUSTRIEHOLZVERPACKUNGEN & PROJEKT/LOGISTIKDIENSTLEISTUNGS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието G.GÜHRING INDUSTRIEHOLZVERPACKUNGEN & PROJEKT/LOGISTIKDIENSTLEISTUNGS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Дървени опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране - техника и системи, Дървени кутии и щайги, Складиране - техника и системи, и Дървени кутии и щайги. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  3. SCHNURR HOLZVERPACKUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието SCHNURR HOLZVERPACKUNGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Палети. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени опаковки, Дървени кутии и щайги, Търговско опаковане по поръчка, Дървени опаковки, Дървени кутии и щайги, и Търговско опаковане по поръчка. Седалището му е в/ъв Kirchberg, Германия.

  4. KOHLER VERPACKUNGEN

    Германия

    Предприятието KOHLER VERPACKUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Бичен и обработен дървен материал, Дървени опаковки, Дървени кутии и щайги, Пластмаси - опаковки, Бичен и обработен дървен материал, Дървени опаковки, и Дървени кутии и щайги. Седалището му е в/ъв Knittlingen, Германия.

  5. BLM-ELEKTROBAUTEILE GMBH

    Германия

    Предприятието BLM-ELEKTROBAUTEILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървени опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени кутии и щайги, и Дървени кутии и щайги. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  1. GRÄTER GMBH HOLZTECHNIK UND -HANDEL

    Германия

    Предприятието GRÄTER GMBH HOLZTECHNIK UND -HANDEL, e Производител, и работи в сферата на Дървени опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени кутии и щайги, и Дървени кутии и щайги. Седалището му е в/ъв Schelklingen, Германия.

  2. ILLI GMBH

    Германия

  1. ERNST MÜLLER GMBH & CO.KG.

    Германия

  2. WALTER LUDWIG GMBH

    Германия