• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • професионални изложения

Резултати за

Професионални изложения

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. PLANTEC - VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието PLANTEC - VERTRIEBS GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Професионални изложения. Освен това развива дейност и в сферата на saws, Automation, Plastic, и wood forming. Седалището му е в/ъв Bopfingen, Германия.

  2. ALL ABOUT EVENT

    Германия

    Предприятието ALL ABOUT EVENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Спектакли - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, trade fair hostesses, events organisation agency, и Професионални изложения. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. PÜG PRÜF- UND ÜBERWACHUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието PÜG PRÜF- UND ÜBERWACHUNGSGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгресни и семинарни зали. Седалището му е в/ъв Gäufelden, Германия.

  4. EXPOCOMDESIGN MESSBAU UND DISPLAY GMBH

    Германия

    Предприятието EXPOCOMDESIGN MESSBAU UND DISPLAY GMBH, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Изложби - организация и инсталации, multimedia presentations, Изложби - организация и инсталации, fair preparations, и pc rental for presentations. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  5. EICHENHOF HOTEL- UND SEMINARBETRIEBSGESELLSCHAFT LIMITED

    Германия

    Предприятието EICHENHOF HOTEL- UND SEMINARBETRIEBSGESELLSCHAFT LIMITED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, Конгресни и семинарни зали, Хотел, и Конгресни и семинарни зали. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MBI MESSEBAU GMBH

    Германия

    Предприятието MBI MESSEBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Изложби - организация и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Изложбени щандове - проектиране и монтаж, Панаири, изложби, салони - организация, Изложбени щандове - проектиране и монтаж, и Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Leutkirch, Германия.

  2. VIA MODULAR SHOP DESIGN GMBH

    Германия

    Предприятието VIA MODULAR SHOP DESIGN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Магазини - подреждане, Изложби - организация и инсталации, Магазини - подреждане, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  3. LEITNER GMBH

    Германия

    Предприятието LEITNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Изложби - организация и инсталации, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  4. GVO PERSONAL GMBH

    Германия

    Предприятието GVO PERSONAL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Организиране на семинари и конгреси, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  5. IN-OBJEKT JÜRGEN SCHMITT GMBH

    Германия

    Предприятието IN-OBJEKT JÜRGEN SCHMITT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Организиране на семинари и конгреси, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Höpfingen, Германия.

  1. CONCEPT HEIDELBERG GMBH

    Германия

    Предприятието CONCEPT HEIDELBERG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Организиране на семинари и конгреси, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. WINNTEC GMBH

    Германия

    Предприятието WINNTEC GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изложби - организация и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири, изложби, салони - организация, и Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Winnenden, Германия.

  1. MESSEBAU&SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието MESSEBAU&SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Изложби - организация и инсталации, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Neuhausen, Германия.

  2. B F M - LADENBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието B F M - LADENBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Изложби - организация и инсталации, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Lorch, Германия.

  3. DIPL.-ING. GLEICH MESSE- UND AUSSTELLUNGSBAU GMBH

    Германия

    Предприятието DIPL.-ING. GLEICH MESSE- UND AUSSTELLUNGSBAU GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Изложби - организация и инсталации, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Rheinstetten, Германия.

  4. F & T ELEMENTE FÜR MESSE- UND LADENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието F & T ELEMENTE FÜR MESSE- UND LADENBAU GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Изложби - организация и инсталации, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Neckartailfingen, Германия.

  5. INTELLIGENT INSTRUMENTATION GMBH

    Германия

    Предприятието INTELLIGENT INSTRUMENTATION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Изложби - организация и инсталации, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  6. NÜCKER EVENTS - MESSE UND VERANSTALTUNGSBAU

    Германия

    Предприятието NÜCKER EVENTS - MESSE UND VERANSTALTUNGSBAU, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Изложби - организация и инсталации, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  7. DEKO-DISPLAY GMBH

    Германия

    Предприятието DEKO-DISPLAY GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Изложби - организация и инсталации, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Böblingen, Германия.

  8. AL-TECHNIK GMBH FÖRDER- + LAGERSYSTEME

    Германия

  1. BBS BETRIEBS- BERATUNGSUND SEMINAR-GESELLSCHAFT MBH

    Германия

  2. SZE SCHNEIDER & ZIRR ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието SZE SCHNEIDER & ZIRR ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове. Освен това развива дейност и в сферата на Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Аудио и видео - професионална техника, Реклама по местопродажба - панаири и салони, Реклама по местопродажба, Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Аудио и видео - професионална техника, Реклама по местопродажба - панаири и салони, и Реклама по местопродажба. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.