• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • армирано кухо стъкло

Резултати за

Армирано кухо стъкло

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. H. & K. STARKE GMBH

    Германия

    Предприятието H. & K. STARKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Химия - лабораторни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Кухо стъкло, Стъкло зо промишлеността, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Кухо стъкло, и Стъкло зо промишлеността. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  2. HARTMUT SCHWEIZER

    Германия

    Предприятието HARTMUT SCHWEIZER, e Разпространител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Кухо стъкло, Кристални съдове, Кристално стъкло, Художествена стъклария, Кухо стъкло, Кристални съдове, Кристално стъкло, и Художествена стъклария. Седалището му е в/ъв Titisee-Neustadt, Германия.

  3. MEINGLAS LTD.

    Германия

    Предприятието MEINGLAS LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Кухо стъкло, Кристални съдове, Стъкло зо промишлеността, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Кухо стъкло, Кристални съдове, и Стъкло зо промишлеността. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. GLASBAR

    Германия

    Предприятието GLASBAR, e Производител, и работи в сферата на Кухо стъкло. Освен това развива дейност и в сферата на Стъкло зо промишлеността, Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване, Научни уреди и инструменти, Лаборатории - уреди и инструменти, Стъкло зо промишлеността, Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване, Научни уреди и инструменти, и Лаборатории - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Kraichtal, Германия.