• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • безшевни тръби от черни метали

Резултати за

Безшевни тръби от черни метали

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. UWE DÖLLE ROHR- UND STAHLHANDEL

    Германия

    Предприятието UWE DÖLLE ROHR- UND STAHLHANDEL, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, Тръби - цветни метали, Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, и Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  2. GKE-EDELSTAHL GMBH

    Германия

    Предприятието GKE-EDELSTAHL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Специални стомани, Тръби от черни метали, Съединители за тръбни системи от черни метали, Производство на болтове, Специални стомани, Тръби от черни метали, Съединители за тръбни системи от черни метали, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  3. AKON GMBH

    Германия

    Предприятието AKON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Дюзи от черни метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Тръби от черни метали, Дюзи от черни метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Westhausen, Германия.

  4. BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, Тръби - цветни метали, Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, и Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.