• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване

Резултати за

Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. KICK HOLZWAREN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KICK HOLZWAREN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване, Дървен материал - изделия, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване, и Дървен материал - изделия. Седалището му е в/ъв Hochdorf, Германия.

  2. DRECHSLEREI M. GÜNTHER

    Германия

    Предприятието DRECHSLEREI M. GÜNTHER, e Производител, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване, Дървен материал - изделия, Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване, и Дървен материал - изделия. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  3. NANOGARDE GBR

    Германия

    Предприятието NANOGARDE GBR, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Облицовки от пластмасова материя, Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване, Почистване и поддръжка - принадлежности, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Облицовки от пластмасова материя, Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване, и Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  4. GERHARD VÖGELE OBERFLÄCHENTECHNIK

    Германия

    Предприятието GERHARD VÖGELE OBERFLÄCHENTECHNIK, e Разпространител, и работи в сферата на Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване. Седалището му е в/ъв Brigachtal, Германия.