• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • железни и цветни руди

Резултати за

Железни и цветни руди

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. MSTEC MICHAEL SANDIG ERODIERZUBEHÖR

    Германия

    Предприятието MSTEC MICHAEL SANDIG ERODIERZUBEHÖR, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Ръчни инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Филтриране - уреди и помощни материали, и Преработка на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Bad Friedrichshall, Германия.

  2. SCHRAGE KAMINBAU GMBH

    Германия

    Предприятието SCHRAGE KAMINBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени пещи и огнища, Промишлени огнища, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Промишлени пещи и огнища, Промишлени огнища, Пластмаси - подови настилки, и Паркети. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  3. SCHNIEPP FAHRZEUG- UND BETRIEBSEINRICHTUNGEN

    Германия

    Предприятието SCHNIEPP FAHRZEUG- UND BETRIEBSEINRICHTUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Производство на болтове, и Санитарна тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  4. MY-RECYCLING HARTMETALL & WERKZEUGHANDEL

    Германия

    Предприятието MY-RECYCLING HARTMETALL & WERKZEUGHANDEL, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Ръчни инструменти, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Строителство на промишлени сгради, Ръчни инструменти, Складиране и събиране на отпадъци - техника, и Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  5. SIMPLEX ARMATUREN & SYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието SIMPLEX ARMATUREN & SYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Железни и цветни руди, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Вода - добив и снабдяване, Железни и цветни руди, Санитарна тръбна арматура, и Водопроводни и канализационни инсталации. Седалището му е в/ъв Argenbühl, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHÜRHOLZ & PARTNER GMBH

    Германия

    Предприятието SCHÜRHOLZ & PARTNER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, и Леене на алуминий. Седалището му е в/ъв Renningen, Германия.

  2. NESTLE & KOCH STAHLLAGER GMBH

    Германия

    Предприятието NESTLE & KOCH STAHLLAGER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Железни и цветни руди, Суровини за строителството, Стомани, Специални стомани, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, Стомани, и Специални стомани. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  3. ARI-WINDDICHTSYSTEME

    Германия

    Предприятието ARI-WINDDICHTSYSTEME, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Закрепване - материал, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Закрепване - материал, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Ilshofen, Германия.

  4. FASSOTEC M. IORDANIDI

    Германия

    Предприятието FASSOTEC M. IORDANIDI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Профили и прътове от черни метали, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Суров дървен материал, Профили и прътове от черни метали, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Schutterwald, Германия.

  5. R. METALL TRADING GMBH

    Германия

    Предприятието R. METALL TRADING GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, Стомани, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Merklingen, Германия.

  1. MBÄRS ROHSTOFFHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието MBÄRS ROHSTOFFHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Ofterdingen, Германия.

  2. MAJED ALBUSTANJE

    Германия

    Предприятието MAJED ALBUSTANJE, e Разпространител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. TEC24 GMBH&CO.KG

    Германия

    Предприятието TEC24 GMBH&CO.KG, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове, Колела и колелца, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Механични трансмисии и компоненти, Производство на болтове, Колела и колелца, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, и Механични трансмисии и компоненти. Седалището му е в/ъв Furtwangen, Германия.

  2. A-PRIORI GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието A-PRIORI GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Благородни и ценни метали, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Благородни и ценни метали, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Зъболечение - съоръжения и инструменти. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  3. HOT METALL AND MORE

    Германия

    Предприятието HOT METALL AND MORE, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Празници - принадлежности и украса, Пътен транспорт, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Празници - принадлежности и украса, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Hilzingen, Германия.

  4. GRANER & CO. KG

    Германия

    Предприятието GRANER & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Специални стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани, Специални стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  5. WERNER PAVILLONS BY EISIS

    Германия

    Предприятието WERNER PAVILLONS BY EISIS, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, Строителство на промишлени сгради, Алуминий и сплави, Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

  6. MICHAEL HAMMERSCHMIDT

    Германия

    Предприятието MICHAEL HAMMERSCHMIDT, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Пътен транспорт, Строителство на промишлени сгради, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. KM-RECYCLING

    Германия

    Предприятието KM-RECYCLING, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Гранулирани продукти за пластмасови материи, Внос-износ - агенти, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Внос-износ - агенти, Околна среда - услуги, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  8. ROLEFF GMBH & CO. KG STAHLBAU & SCHLOSSEREI

    Германия

    Предприятието ROLEFF GMBH & CO. KG STAHLBAU & SCHLOSSEREI, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Altbach, Германия.

  1. GKE-EDELSTAHL GMBH

    Германия

    Предприятието GKE-EDELSTAHL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Специални стомани, Тръби от черни метали, Съединители за тръбни системи от черни метали, Производство на болтове, Специални стомани, Тръби от черни метали, Съединители за тръбни системи от черни метали, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  2. HARTMANN TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HARTMANN TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Промишлена тръбна арматура, Строителство на промишлени сгради, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Промишлена тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  3. E. F. JAISER

    Германия

    Предприятието E. F. JAISER, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Schechingen, Германия.

  4. JJS-METALLHANDELGES. MBH

    Германия

    Предприятието JJS-METALLHANDELGES. MBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Стомани, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  5. RHM ROHSTOFFVERWERTUNG HANDELSHAFEN MANNHEIM GMBH

    Германия

    Предприятието RHM ROHSTOFFVERWERTUNG HANDELSHAFEN MANNHEIM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Суровини за строителството, Груб строеж, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. MEIXNER GÜLLETECHNIK EK

    Германия

    Предприятието MEIXNER GÜLLETECHNIK EK, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Тръби от черни метали, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  7. HERZOG EISENFORM GMBH

    Германия

    Предприятието HERZOG EISENFORM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Профили и прътове от черни метали, Строителство на промишлени сгради, Стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Профили и прътове от черни метали, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Krauchenwies, Германия.

  8. ATRO-ARMATUREN TROST GMBH

    Германия

    Предприятието ATRO-ARMATUREN TROST GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Санитарна тръбна арматура, Промишлена тръбна арматура, Направляеми задвижващи механизми за тръбна арматура, Компресори, Санитарна тръбна арматура, Промишлена тръбна арматура, Направляеми задвижващи механизми за тръбна арматура, и Компресори. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  9. DREPA INDUSTRIEHANDEL

    Германия

    Предприятието DREPA INDUSTRIEHANDEL, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Закрепване - материал, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Ръчни инструменти, Закрепване - материал, Производство на болтове, и Санитарна тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  10. ALBERT BIHL GMBH

    Германия

    Предприятието ALBERT BIHL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Закрепване - материал, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Ръчни инструменти, Закрепване - материал, Производство на болтове, и Санитарна тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно