• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • злато

Резултати за

Злато

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. KEMMER SOLUTIONS

    Германия

    Предприятието KEMMER SOLUTIONS, e Multi-Category, и работи в сферата на Злато. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, aluminium, Внос-износ - стомани и метали, и bitumen for roads. Седалището му е в/ъв Forchtenberg, Германия.

  2. JOHANNES U. CHRISTIAN HEIM

    Германия

    Предприятието JOHANNES U. CHRISTIAN HEIM, e Производител, и работи в сферата на Злато. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  3. SEASIDE EDELMETALLE

    Германия

    Предприятието SEASIDE EDELMETALLE, e Разпространител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Злато, Неорганична химия - изходни материали и производни, Златарство и сребърни съдове, Бижутерия и ювелирство, Злато, Неорганична химия - изходни материали и производни, Златарство и сребърни съдове, и Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  4. GOLDSOLID

    Германия

    Предприятието GOLDSOLID, e Разпространител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Злато, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Злато, Околна среда - услуги, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.