• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конфекция

Резултати за

Конфекция

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. BOUTIQUE TITANIC SPIRIT

    Германия

    Предприятието BOUTIQUE TITANIC SPIRIT, e Разпространител, и работи в сферата на Конфекция. Седалището му е в/ъв Sotteville-Lès-Rouen, Германия.

  2. FINKBEINER GMBH

    Германия

    Предприятието FINKBEINER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Тъкани за конфекция, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. STOFF PALETTE BERND SCHNEKENBURGER E.K.

    Германия

    Предприятието STOFF PALETTE BERND SCHNEKENBURGER E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Donaueschingen, Германия.

  4. ESRO-JERSEY STOFFVERTRIEB E.K.

    Германия

    Предприятието ESRO-JERSEY STOFFVERTRIEB E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Коприна -тъкани, Тъкани за конфекция, Мъжки дрехи, Тъкани, Коприна -тъкани, Тъкани за конфекция, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Mössingen, Германия.

  5. MARGIT VALJAK

    Германия

    Предприятието MARGIT VALJAK, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Коприна -тъкани, Тъкани за конфекция, Мъжки дрехи, Тъкани, Коприна -тъкани, Тъкани за конфекция, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Wildberg-Gültlingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MARUFASHION

    Германия

    Предприятието MARUFASHION, e Разпространител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Schönau, Германия.

  2. DIETMAR PAPE

    Германия

    Предприятието DIETMAR PAPE, e Производител, и работи в сферата на Бельо и долни дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на ризи, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Производство на ризи, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Oppenweiler, Германия.

  3. SPORTIV MODE FÜR DEN MANN BETEILIGUNGSGESELLSCHAFT MBH & CO BETRIEBS KG

    Германия

    Предприятието SPORTIV MODE FÜR DEN MANN BETEILIGUNGSGESELLSCHAFT MBH & CO BETRIEBS KG, e Разпространител, и работи в сферата на Обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Бельо и долни дрехи, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Бельо и долни дрехи, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  4. VERSANDHAUS ROBERT KLINGEL GMBH + CO KG

    Германия

    Предприятието VERSANDHAUS ROBERT KLINGEL GMBH + CO KG, e Разпространител, и работи в сферата на Вълнени фланели и пуловери. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Мъжка облекло и конфекция, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Мъжки дрехи, Мъжка облекло и конфекция, Дамски дрехи, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. CLAUDIA ISABEL FLESCHHUT

    Германия

    Предприятието CLAUDIA ISABEL FLESCHHUT, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  1. AVIVA FASHION DESIGN & SALES GMBH

    Германия

    Предприятието AVIVA FASHION DESIGN & SALES GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Bitz, Германия.

  2. ACKEL GMBH

    Германия

    Предприятието ACKEL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Бельо и долни дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на ризи, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Производство на ризи, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  1. REDER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието REDER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Вълнени фланели и пуловери, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Вълнени фланели и пуловери, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Östringen, Германия.

  2. MODEAGENTUR THOMAS HERRENBAUER

    Германия

    Предприятието MODEAGENTUR THOMAS HERRENBAUER, e Разпространител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Детски и бебешки дрехи, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Obersulm, Германия.

  3. DER OCHSE, EVA MARIA BÜHRLE UND SARAH PANTELEEV GBR

    Германия

    Предприятието DER OCHSE, EVA MARIA BÜHRLE UND SARAH PANTELEEV GBR, e Производител, и работи в сферата на Вълнени фланели и пуловери. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Детски и бебешки дрехи, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Nellingen, Германия.

  4. PIAPAUL. DIE KINDERMODENMANUFAKTOR

    Германия

    Предприятието PIAPAUL. DIE KINDERMODENMANUFAKTOR, e Производител, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Детски и бебешки дрехи, Детски дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Детски и бебешки дрехи, и Детски дрехи. Седалището му е в/ъв Rottweil-Feckenhausen, Германия.

  5. GALI FASHION DESIGN

    Германия

    Предприятието GALI FASHION DESIGN, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  6. MODELLHAUS LEGER GMBH

    Германия

    Предприятието MODELLHAUS LEGER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вълнени фланели и пуловери. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Детски и бебешки дрехи, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Schwetzingen, Германия.

  7. BRANDS STYLE

    Германия

    Предприятието BRANDS STYLE, e Производител, и работи в сферата на Дамски обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за конфекция, fashion accessories, и Тъкани за конфекция. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  8. GLÜCKSSTOFF

    Германия

    Предприятието GLÜCKSSTOFF, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Вълнени фланели и пуловери, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Вълнени фланели и пуловери, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  1. AROBA-FASHION

    Германия

    Предприятието AROBA-FASHION, e Разпространител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Бельо и долни дрехи, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Бельо и долни дрехи, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

  2. RRD MARKETING RUDOLF RESKE GMBH

    Германия

    Предприятието RRD MARKETING RUDOLF RESKE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Дамско облекло и конфекция. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжка облекло и конфекция, и Мъжка облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  3. G + H MODEVERTRIEB GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието G + H MODEVERTRIEB GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Разпространител, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Дамско облекло и конфекция, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. JOH. HALLER E.K.

    Германия