• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • обработка на пластмаси

Резултати за

Обработка на пластмаси

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. AGENTUR BDW VIP BAND

    Германия

    Предприятието AGENTUR BDW VIP BAND, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Тъкани, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Reichenbach, Германия.

  2. HAUSSERVICE HECKELT INH. DANILO HECKELT

    Германия

    Предприятието HAUSSERVICE HECKELT INH. DANILO HECKELT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Бои и лакове, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Бои и лакове, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Lichtenstein, Германия.

  3. POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Eningen, Германия.

  4. PAUSART GMBH

    Германия

    Предприятието PAUSART GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Бои и лакове, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Паркети. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. FARBEN PRIEL

    Германия

    Предприятието FARBEN PRIEL, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Бои и лакове, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Паркети. Седалището му е в/ъв Westerheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MALER WEINBRECHT

    Германия

    Предприятието MALER WEINBRECHT, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Груб строеж, Бои и лакове, Пластмаси - подови настилки, Паркети, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. ALFRED WEIK

    Германия

    Предприятието ALFRED WEIK, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Nagold, Германия.

  3. HASENAUER & HESSER GMBH

    Германия

    Предприятието HASENAUER & HESSER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Ötisheim, Германия.

  4. 3DSINT GMBH

    Германия

    Предприятието 3DSINT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Спояване на пластмаси - машини, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Спояване на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Waldbronn, Германия.

  5. AKOBA REINHARD KONZELMANN

    Германия

    Предприятието AKOBA REINHARD KONZELMANN, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Пластмаси - подови настилки, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Balingen-Weilstetten, Германия.

  1. RINOL GMBH

    Германия

    Предприятието RINOL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Бичен и обработен дървен материал, и Паркети. Седалището му е в/ъв Ingersheim, Германия.

  2. TISCHDECKEN SPÄTH - INH.ULRIKE SPÄTH

    Германия

    Предприятието TISCHDECKEN SPÄTH - INH.ULRIKE SPÄTH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Burladingen, Германия.

  1. YOUR OWN PRODUCTS - YOP

    Германия

    Предприятието YOUR OWN PRODUCTS - YOP, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Печатане, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, и Печатане. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

Филтри

Резултати за

Обработка на пластмаси

Брой резултати

13 Фирми