• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пещи за термообработка

Резултати за

Пещи за термообработка

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. AP&S INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието AP&S INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пещи за термообработка. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Внос-износ на обработващи машини, Електричество - компоненти и части, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Внос-износ на обработващи машини, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Donaueschingen, Германия.

  2. KÖNN GMBH

    Германия

    Предприятието KÖNN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени електрически пещи. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, ovens for heat treating metals, industrial furnaces, и Термообработка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Ketsch, Германия.

  3. GRODKE GMBH

    Германия

    Предприятието GRODKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени пещи и огнища. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, и Термообработка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Намерете оферта за