• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмаси - опаковки

Резултати за

Пластмаси - опаковки

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. GÄNG-CASE

    Германия

    Предприятието GÄNG-CASE, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Мебели и рафтове за офиса, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Мебели и рафтове за офиса, и Чанти, куфарчета и дамски чанти. Седалището му е в/ъв Hohenfels, Германия.

  2. ACCURA NTV OHG

    Германия

    Предприятието ACCURA NTV OHG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  3. OR-PRESS

    Германия

    Предприятието OR-PRESS, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, Опаковки от хартия и картон, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Ladenburg, Германия.

  4. MODISCHE ACCESSOIRES HERMANN BENDER

    Германия

    Предприятието MODISCHE ACCESSOIRES HERMANN BENDER, e Разпространител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Часовникарство, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Gaggenau, Германия.

  5. SONIFLEX

    Германия

    Предприятието SONIFLEX, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KUBULUS

    Германия

    Предприятието KUBULUS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  2. IPE SCHROPP GBR

    Германия

    Предприятието IPE SCHROPP GBR, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Gundelsheim, Германия.

  3. KLAUS MAURER VERPACKUNGSMITTEL E.K. INH. OLAF PATRZEK

    Германия

    Предприятието KLAUS MAURER VERPACKUNGSMITTEL E.K. INH. OLAF PATRZEK, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Rosengarten, Германия.

  4. PRÄSENTVERPACKUNG24

    Германия

    Предприятието PRÄSENTVERPACKUNG24, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  5. INPRO+ INNOVATIVE PRODUKTE FÜR INDUSTRIE UND HANDWERK

    Германия

    Предприятието INPRO+ INNOVATIVE PRODUKTE FÜR INDUSTRIE UND HANDWERK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори. Освен това развива дейност и в сферата на Тиксо, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Тиксо, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Pfalzgrafenweiler, Германия.

  1. ERHARD REITTER

    Германия

    Предприятието ERHARD REITTER, e Производител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори, Тиксо, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Тиксо, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Schwanau, Германия.

  2. DIE TASCHENSCHMIEDE SABINE HÄUSSLER

    Германия

    Предприятието DIE TASCHENSCHMIEDE SABINE HÄUSSLER, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Печатане - офсет, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Печатане - офсет. Седалището му е в/ъв Gailingen, Германия.

  1. WALTER KRAUS & SOHN INH. RALF KRAUS

    Германия

    Предприятието WALTER KRAUS & SOHN INH. RALF KRAUS, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Набор, фотонабор и фотогравиране, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  2. PACKRING KARL-HEINZ HOCKER GMBH

    Германия

    Предприятието PACKRING KARL-HEINZ HOCKER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори. Освен това развива дейност и в сферата на Тиксо, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тиксо, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Hirschhorn, Германия.

  3. SCHREIBFANT - PAPIER PUSCHMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SCHREIBFANT - PAPIER PUSCHMANN GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. D. HABLER FOLIEN - IND.-BEDARF - VERP.-MASCHINEN

    Германия

    Предприятието D. HABLER FOLIEN - IND.-BEDARF - VERP.-MASCHINEN, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  5. PACKMA GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието PACKMA GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Офисно оборудване - машини и техника, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офисно оборудване - машини и техника, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  6. UDO RÖCK GMBH

    Германия

    Предприятието UDO RÖCK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Bad Saulgau, Германия.

  7. BRASPACK GMBH

    Германия

    Предприятието BRASPACK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Ladenburg, Германия.

  8. ROSCHEBA NAMENSSCHILDER GMBH

    Германия

    Предприятието ROSCHEBA NAMENSSCHILDER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Магнити. Освен това развива дейност и в сферата на Сигнализация - пана и табели, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Сигнализация - пана и табели, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Rheinstetten, Германия.

  1. KARTENELFE SWANTJE GÜNAYDIN-HAAG

    Германия

    Предприятието KARTENELFE SWANTJE GÜNAYDIN-HAAG, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, и Печатане. Седалището му е в/ъв Burladingen, Германия.

  2. BECHEM

    Германия

    Предприятието BECHEM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Uhingen, Германия.

  3. BRANGS + HEINRICH GMBH

    Германия

    Предприятието BRANGS + HEINRICH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Информатика - софтуер, Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, Пластмаси - опаковки, Информатика - софтуер, Офисно оборудване - машини и техника, и Копиране на документи - офисна техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. GERHARD SCHATZ GMBH

    Германия

    Предприятието GERHARD SCHATZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

  5. DNV-VERLAG GMBH

    Германия

    Предприятието DNV-VERLAG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Пейзажисти - предприемачи, Разсадници и лесовъдство, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, и Пейзажисти - предприемачи. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  6. RITZ VERPACKUNGEN

    Германия

    Предприятието RITZ VERPACKUNGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  7. THORSTEN GEBAUER

    Германия

    Предприятието THORSTEN GEBAUER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Дървени опаковки, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Дървени опаковки, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  8. AUTOGLAS SCHLOTZ

    Германия

    Предприятието AUTOGLAS SCHLOTZ, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Довършителни работи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  9. FOLIT GMBH

    Германия

    Предприятието FOLIT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Sinsheim, Германия.

  10. U-PACK

    Германия

    Предприятието U-PACK, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пластмаси - опаковки

Брой резултати

117 Фирми