• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • препарати за промишлено почистване и поддръжка

Резултати за

Препарати за промишлено почистване и поддръжка

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. PURETECS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Since 2012, Puretecs has developed optimised solutions for the cleaning and protective coating of electronic assemblies. We specialise in hydrofluoroether (HFE) liquids and fluoropolymer coating materials. Thanks to our innovative cleaning, coating and combination systems as well as decades of acquired expertise, we can offer you convenient and cost-effective complete solutions that include process monitoring. Experts in production systems engineering, shipment processing and consultation will handle any enquiries you may have.

  2. GÖHLICH

    Германия

    Предприятието GÖHLICH, e Разпространител, и работи в сферата на Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди. Освен това развива дейност и в сферата на Инсектициди (срещу насекоми), Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Инсектициди (срещу насекоми), Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Sasbach, Германия.

  3. FAIRMED GMBH

    Германия

    Предприятието FAIRMED GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

  4. SANA PLUS GMBH PRODUKTE ZUR KÖRPERPFLEG

    Германия

    Предприятието SANA PLUS GMBH PRODUKTE ZUR KÖRPERPFLEG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Кафе и чай, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Парфюми и козметични изделия. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  5. CELEBRATING MOMENTS - DER DEKOVERLEIH

    Германия

    Предприятието CELEBRATING MOMENTS - DER DEKOVERLEIH, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Декоративни керамични изделия, Разсадници и лесовъдство, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Декоративни керамични изделия. Седалището му е в/ъв Edingen-Neckarhausen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DIETER GÖBEL

    Германия

    Предприятието DIETER GÖBEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Тъкани, Работно и предпазно облекло, Дрехи от оказион, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Тъкани, Работно и предпазно облекло, и Дрехи от оказион. Седалището му е в/ъв Langenau, Германия.

  2. ALNOVA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието ALNOVA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, и Биологични козметични продукти. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. DAXBERGER-SCHWALL

    Германия

    Предприятието DAXBERGER-SCHWALL, e Разпространител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Промишлена кинкалерия, Бои и лакове, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Преносими механични инструменти, Промишлена кинкалерия, Бои и лакове, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Knittlingen, Германия.

  4. SANIT-CHEMIE REINIGUNGSMITTEL- UND GERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието SANIT-CHEMIE REINIGUNGSMITTEL- UND GERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Професионални сапуни и препарати за миене, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни почистващи средства, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Професионални сапуни и препарати за миене, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Домашни почистващи средства. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  5. IHW INDUSTRIE & HANDELSVERTRETUNG WEBER

    Германия

    Предприятието IHW INDUSTRIE & HANDELSVERTRETUNG WEBER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Обувки, Мъжки дрехи, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Обувки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  1. DR. R. HEBERER NATURHEILMITTEL GMBH

    Германия

    Предприятието DR. R. HEBERER NATURHEILMITTEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, и Биологични козметични продукти. Седалището му е в/ъв Bad Boll, Германия.

  2. WILHELM HEINICHEN VERTIEB CHEMISCHER PRODUKTE

    Германия

    Предприятието WILHELM HEINICHEN VERTIEB CHEMISCHER PRODUKTE, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  1. VON HÄRING UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието VON HÄRING UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Изделия за хигиена и тоалет, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, и Изделия за хигиена и тоалет. Седалището му е в/ъв Gosheim, Германия.

  2. FEHRENBACH KERZEN KIRCHENBEDARF E.K.

    Германия

    Предприятието FEHRENBACH KERZEN KIRCHENBEDARF E.K., e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Видове домашен паркетин и восък, Преработка на водите - препарати, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Видове домашен паркетин и восък, и Преработка на водите - препарати. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  3. FAWAS GMBH

    Германия

    Предприятието FAWAS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Вода - добив и снабдяване, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Dettingen, Германия.

  4. ENGELCOSMETIC

    Германия

    Предприятието ENGELCOSMETIC, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Изделия за хигиена и тоалет, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, и Изделия за хигиена и тоалет. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  5. KERZEN-BURGER

    Германия

    Предприятието KERZEN-BURGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Видове домашен паркетин и восък, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Видове домашен паркетин и восък. Седалището му е в/ъв Mahlberg, Германия.

  6. LUIK INDUSTRIEVERTRETUNG

    Германия

    Предприятието LUIK INDUSTRIEVERTRETUNG, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Боядисване - предприемачи, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  7. GEORG FRANKE

    Германия

    Предприятието GEORG FRANKE, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Бичен и обработен дървен материал, Кухо стъкло, Кристални съдове, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Бичен и обработен дървен материал, Кухо стъкло, и Кристални съдове. Седалището му е в/ъв Ostrach, Германия.

  8. ANKE HEHNER INDUSTRIEBEDARF

    Германия

    Предприятието ANKE HEHNER INDUSTRIEBEDARF, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  1. MEINGLAS LTD.

    Германия

    Предприятието MEINGLAS LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Кухо стъкло, Кристални съдове, Стъкло зо промишлеността, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Кухо стъкло, Кристални съдове, и Стъкло зо промишлеността. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. FRIEDRICH KLEINERT

    Германия

    Предприятието FRIEDRICH KLEINERT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Безопасност на труда - съоръжения и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мъжки дрехи, Безопасност на труда - съоръжения и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Blaufelden, Германия.

  3. SCHMITT REINIGUNGSMASCHINEN

    Германия

    Предприятието SCHMITT REINIGUNGSMASCHINEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. CMS GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH

    Германия

    Предприятието CMS GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Охрана и безопасност - услуги, Набиране на персонал в международен план, Околна среда - услуги, Довършителни работи, Охрана и безопасност - услуги, Набиране на персонал в международен план, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  5. BOOS KELLNERMESSER GMBH

    Германия

    Предприятието BOOS KELLNERMESSER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  6. BAUDY E.K. INH. ALEXANDER BAUDY

    Германия

    Предприятието BAUDY E.K. INH. ALEXANDER BAUDY, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Разсадници и лесовъдство, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули. Седалището му е в/ъв Gäufelden, Германия.

  7. RKB MEDIZINTECHNIK

    Германия

    Предприятието RKB MEDIZINTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Wurmlingen, Германия.

  8. GABELERIE - DIE MESSER UND GABEL GALERIE FRANK MÜHLENBROCK

    Германия

    Предприятието GABELERIE - DIE MESSER UND GABEL GALERIE FRANK MÜHLENBROCK, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Ehningen, Германия.

  9. SASCHA JÜRGEN KNAB

    Германия

    Предприятието SASCHA JÜRGEN KNAB, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, Художествена стъклария, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, и Художествена стъклария. Седалището му е в/ъв Schemmerhofen, Германия.

  10. ZHENOBYA ALEPPO- UND NATURSEIFEN NAWRAS AL MACHOUT

    Германия

    Предприятието ZHENOBYA ALEPPO- UND NATURSEIFEN NAWRAS AL MACHOUT, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Изделия за хигиена и тоалет, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, и Изделия за хигиена и тоалет. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Препарати за промишлено почистване и поддръжка

Брой резултати

162 Фирми